Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. ThrinaMist

ThrinaMist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2025
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    751
    Јас во шведска сум и во еден маркет ги најдов случајно и морав да ги купам да видам што е фамата :lol:

2. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.604
    Допаѓања:
    25.904
    Шо има лошо во лазања? Плочки, мелено месо, доматно пире, печурки, грана падано, имаш протеин, јх, масти, сè. Бургер исто, лепче, парче месо, зеленчук. Паста моеш на мал милиони начини да ја избалансираш. Исто и компир. И ориз. И леб. Само треба да научиш шо да комбинираш и подобар избор да праиш. И со усул.

На Panda00, theowndemon, Lavender4 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.490
    Допаѓања:
    8.194
    Јас знам дека ги имаше во Стокомак кај нас во Мк. Отидов да ги барам во 3 маркети и на крај прашав каде можам да ги најдам и ми рекоа дека веќе не ги носат. А таман сакав да ги пробам.

Иначе за тие што не знаат, Марленка е традиционален ерменски колач и е многу популарен. Го има кај нас во некои ресторани (мислам дека на плоштад во Ла Тераца), ама сеуште не сум отишол да седнам и да пробам. Имам некои пријатели што го пробале во ресторан и викаат дека е многу добар.

На ThrinaMist му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    1.012
    Па ок, зашто ме цитираш само на тој дел ? Постојат ѓаволски работи ,затоа тие гатачи бајачи секој пат им го кажуваат минатото на овие со испрани мозоци што идат , пошто повеќето се чудат како не можеше да ги погодат бројките на лото , тие минатото го кажуваат многу лесно ,затоа иднината не може ама тие што прават такви работи дупло полошо им се враќа , значи имам пример и јас не сум верувала ,подалеку од такви работи тоа е најлошо нешто

На sino.o.oka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.663
    Допаѓања:
    92.504
    Најлошо е кога се лажеш себе си.
    А тоа го правиш секогаш кога на другите докажуваш нешто што не е вистина, само да се оправдаш себе и своите погрешни постапки.
    Но вистината секогаш го наоѓа својот пат и кога тогаш ќе ти докаже сама .:inlove:

6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.774
    Допаѓања:
    17.851
    Биолошкиот часовник чука за ВАС
    Вие сте тие што лаат дека жена не вреди по 25-тата, само за да си ги скриете комплексите додека бркате 20 години помлади. Ама математиката е кучка: кога ти ќе бидеш вовнат старец од 60 години на кој веќе не му се ни дига, таа ќе биде во својот врв на 40.
    Додека ти дремеш пред телевизор со простатата во рака, таа ќе скока околу секој машки род од 28 години што ќе го види на работа или во кафиќ. Ќе се возбудува на машка сила и функција, оти тебе веќе одамна не те бива за ништо освен за потпирач.
    Џабе ви се манипулациите за 'вредноста' на жената – нејзиниот апетит само расте, а твојот рок на траење завршува во аптека. На крајот, ти ќе бидеш само гледач, а таа ќе си најде швалер што може да го направи она што ти веќе ни на сон не го можеш. Кој е сега потрошена роба?

Кербер

7. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.618
    Допаѓања:
    61.520
    Сдк дека си направив сама да имам симпатија (crush) на човек што моментално најверојатно е недостижен за мене и скоро ништо не знам за него само за да ми е интересно бидејќи ми фали тоа чувство when crushing on someone да си леткам. :D

На Panda00, sino.o.oka, Ugly Duckling и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.237
    Допаѓања:
    17.684
    Ние, дел од луѓето сме многу глупи, што дозволуваме лично самите да патиме и страдаме.

Од главата се пати :)

Прелошо е коа ни 100 лекции не си у состојба да ги научиш. Она коа мозокот одбива да ти прифати, баш така.

Почна да ме кошта здравје. Не знам шо треба да се деси за да сериозно се опаметам..

Ми фали мир, ми фали благосостојба, спокој и смиреност.

Адреналинот ми е 1000000000, кортизолот уше повеќе, кај може вака да се тера уште долго....

Навидувам убаво расположение, мислиш ќе биде денот убав и пристоен, тоа све се сјебува, и те фрла у бездна..

9. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    3.714
    Општо искоментирав конкретно за тој дел, не за твоја навреда или слично.

10. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    1.012
    Не знам каква навреда , јас само кажав дека имам видено со што луѓе се занимаваат блиска личност доживеа тоа , ама затоа тој што така направи му се врати дупло три пати полошо , не е баш само празни приказни и турски серии