Ич не ги жалам ни тие ни тие. Ама ова со искористувањето на учениците како бесплатна работна сила, како добар ден им стана.
Јас ученици освен да кршат низ град не сум видел да работат нешто, а треба барем да го поправаат тоа шо го кршат, нормално тука и родителите да си платат дебела казна за истото.
Па проблемот е шо овие шо кршат ништо не поправаат, а добрите деца се искористувани од државата да поправуваат тоа шо го расипале првите. Правда нема.
Децава неандерталци се, шо мерак се имало дрвени клупи пред зграда да кршат, полни со беснотилак, за нив само копање кромид негде на нива по цел ден, евентуално вода и леб да добијат.
Подарувам едно преслатко црно маче (женско) мешанче е од сијамска и ангор, многу се гали, многу сака да се дружи, стекнати домашни навики за одење во WC, искапено, средено. Доколку е некој заинтересиран нека ми пише од Прилеп сум. Јас би го чувал ама веќе немам услови затоа што веќе имам три други мачки..
Какви морони се станати, заслужуваат и потешка работа од зоолошката. Подобро е да трошат енергија надвор правејќи нешто корисно. И во други држави има вакви проекти. Барем ќе се уморат и ќе немаат време за смислување булинг методи.
Сакам да кажам дека ми се иде некаде на промоција на некој бренд, на роденденски забави со дрес код а никој не ме вика за такви забави , само за маки кажување и кукање ме бараат