1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.800
    Допаѓања:
    35.479
    Ич не ги жалам ни тие ни тие.
    Ама ова со искористувањето на учениците како бесплатна работна сила, како добар ден им стана.

2. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.817
    Допаѓања:
    19.663
    Јас ученици освен да кршат низ град не сум видел да работат нешто, а треба барем да го поправаат тоа шо го кршат, нормално тука и родителите да си платат дебела казна за истото.

3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.800
    Допаѓања:
    35.479
    Па проблемот е шо овие шо кршат ништо не поправаат, а добрите деца се искористувани од државата да поправуваат тоа шо го расипале првите.
    Правда нема.

4. MrsBrown

MrsBrown Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2024
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    662
    Децава неандерталци се, шо мерак се имало дрвени клупи пред зграда да кршат, полни со беснотилак, за нив само копање кромид негде на нива по цел ден, евентуално вода и леб да добијат.

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.850
    Допаѓања:
    24.671
    Подарувам едно преслатко црно маче (женско) мешанче е од сијамска и ангор, многу се гали, многу сака да се дружи, стекнати домашни навики за одење во WC, искапено, средено. Доколку е некој заинтересиран нека ми пише од Прилеп сум.
    Јас би го чувал ама веќе немам услови затоа што веќе имам три други мачки..