Серум за лице

Дискусија во 'Лице' започната од Waka-waka, 14 септември 2013.

1. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.916
    Допаѓања:
    15.032
    Ги има некои од нивните производи, не сите, ама чистачот мислам го има и е многу нежен и погоден за секојдневна употреба(утро/вечер).

Штом ја чувствуваш така, значи ти ја суши многу и мислам доволно е 2-3х неделно да се користи. Инаку, каква кожа имаш пред да почнеш со користење на овој чистач? Мрсна, комбинирана?

На yourmoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  2. yourmoonlight

yourmoonlight Нов член

Се зачлени на:
    10 јануари 2026
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Комбинирана и преосетлива. Што и да ставам одма ми реагира и многу ми е тешко да си ги погодам производите... На препораките од магнолија ми издржа 3 недели и потоа се исфрлив и кожата ме печеше. Само пената продолжив да ја користам од тогаш, но со тек на времето ми остана некое внатрешно црвенило на образите. Кога отидов на козметичар, ми кажаа дека кожата ми е дехидрирана и сега си барам чааре :)

На Waverly Raven му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.916
    Допаѓања:
    15.032
    Моја препорака е да пробаш со Jelly Joker чистачот и Hydration Station кремата од Geek & Gorgeous ги има во Coslovemetics и онлајн на нивната страна. Не се многу скапи, немаат парфеми шо може дополнително да ти ја иритираат кожата или киселини. Пробај, јас ги користам оти имам исто така многу сензитивна комбинирана кожа и севкупно дали 2-3 производи користам поради тоа.

А пената од Моса би рекол 1-2х неделно или направи пауза некој период.

На yourmoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  4. yourmoonlight

yourmoonlight Нов член

Се зачлени на:
    10 јануари 2026
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Благодарна сум ти многу!

На Waverly Raven му/ѝ се допаѓа ова.