Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. laf4eto

laf4eto Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Пред некој месец почина мој многу добар другар, дечко пријател итн итн....не е битно синока сонував како во сонот сум сонувала дека ми бара чоколадно млеко....треба да однесам, има врска нешо или психата ми забегала :)

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Да не знае некој што значи да се онесвестиш? Ми беше лошо во сонот, трчав да излезам надвор, и се онесвестив по пат :worried:
    Само ве молам да не биде копирано од онлајн соновниците, за така знам и сама да си најдам :)

3. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сонував дека сум требала да одам на свадба па сме отишле со мајка ми по многу бутици и сум гледала мноогу фустани(ама маалце посвечени беа) . Што значи ова ?:)

4. vikivlahovik

vikivlahovik Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    0
    ЈАс во последно време се нешто сонувам како имам односи нон стоп, и многу пати неможам да си мрднам телото сакам да викнам-а неможам сакам да ја мрдам главата-неможам и коа сум некогаш под ќебе со глава за да се загреам малку секогаш ми се случува ова и си мислам дека некој ден ке се загушам така.....ете ова ме многу мачи мене :(

5. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    12
    здр сонував дека со маж ми сме седеле некаде и тој почнал да вика тргни ми го од лицето и како да го апнало некој пајак не видов што ама знам дека беше нешто такво и почнало лицето да му се дува и да му отрпнува па ајде нешто во колата на доктор ке сме одиле ептен сум се исплашила.

а тој сонувал дека правил собракајка. Ке може ли да ми го истолкуваш сонот? благодарам

6. husaric

husaric Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    во последно време сонувам многу чудни сонови, сонив две месчини една до друга пим немам што значи, пред два три дена сонив како на една ливада лежи лавица и се приближувам и гледам има малечки и го видов и лавот се доближив до лавицата и ја галев го знае некој значењето на моите сонови? :*

7. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Благосостојба и среќа во семејството

На husaric му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Кавга со пријателите и ве очекува голема добивка во некоја работа.

9. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Ке изгубиш нешто многу што го очекуваш

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    леле луѓе сонов

сум се возела во автобус, и си гледав низ прозор

и видов едно кутре, само со 3 нозе, левата задна нога му ја немаше

Aма како трчаше, стабилно, абре ко да не беше инвалидно
    трча трча, и да премине раскрсница, за малце кола ќе го удреше, падна и одма ни една секунда немаше, си продолжи
    и отиде кај една баба просјачка и си легна таму со уште 3 кучиња

и јас тука сум се симнала сум отишла кај таа бабата и и викам
    твои ли се кучињата
    вика да да јас ги чувам, ама ако имаш да ми дадеш некој денар
    и јас го отворив новчаникот абе париии внатре што ви кажам 1000ки евра, што немав, мислиш милионерка сум :D и и дадов 1000 денари и си отидов

и што значи сонов сега :rofl:

11. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    интересен сон :) иначе,според мене мислам дека значи:
    буквално твојата хуманоста тука се изразува,а и љубопитноста. :) Мислам дека,околу тебе,дали од пријатели,или непознаници,фамилија,на некои луѓе или личност ќе му биде потребна помош(мислам дека непозната личност ќе биде,чисто ради тоа што не си ја знаела бабата а си и помогнала нели),таа помош ти нема да ја дознаеш од некој односно да ти каже дека има проблем и да ти побара помош,туку ќе ја заклучиш од разни ситуации што се случуваат околу тебе..И ти најверојатно ќе ја пружиш таа помош(Баш како што бабата ти побарала пари и ти си и дала :)без разлика каква е. Па мислам дека е ова,така некако :D (абе сон ко сон,не дека не значат ниедни сонови ништо-напротив,али немора да се задржуваш ептен на нив :D ) мислам ти помогнав нешто,и дека ќе си склопиш со некои работи твои :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. husaric

husaric Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    golemo blagodaram :* :*

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Луѓе само глупости сонувам, сонував дека сум купила 2 пари хулахопки ама едните не ги вратив а другите ги задржав за себе, што значи ова и дали воопшто нешто значи ? :D :D

14. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15
    сонував дека сум си ја скратила прилично многу косата,и сум се кајала,сум велела гледајки се во оглеадло :нема повеќе слатки плетенки, репчиња,и пунџи :o :| :D

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сонував како еден дечко ми го дал неговиот број т.е два броја.Бевме во манастир.Едниот број сум го регистрилала во телефон под име `манастир`,а другиот според неговото и име.Потоа кога си одевме за дома тој одеше прв со колата,а јас зад него исто така со кола.Кога ми звони на телефонот пишуваше `манастир`. :sweat:

Што би значело? :?:

16. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Сонував снег. Беше вечер, си бев дома. Погледнав преку прозорец. Имаше снег, бел. Го сонувам два вечери со ред. Што би можело да значи снегот?
    А сонував и кучиња. Кучето е пријател на човекот. Тоа би значело дека имам вистински пријатели?

17. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Што значи да сонуваш свадба? Синоќа сонував дека братучедка ми прави свадба (омажена е веќе 2 год)

18. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Сонував како седиме со сестра ми на плажа, наеднаш таа влегува во морето и иде ајкула, после тоа ја снема, а јас цело време ја барав и пробував да ја спасам
    има ова некакво значење :?:

19. NATALIJA89

NATALIJA89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    43
    Луѓе,ај помагајте за еден кошмар се работи мојата другарка сонувала како родила женско бебе и паднала во кома не можела да го види :worried: .Нема шанса да е бремена затоа што е невина ,и овој сон навистина незнам како да и го толкувам,инаку многу се разбирам во вакви работи.Ви благодарам

20. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    пораѓај е ослободување од некоја тегоба, онесвестување може да наговестува некој пад на имунитетот нешто ќе ја исцрпи, но ќе заврши убаво.

На NATALIJA89 му/ѝ се допаѓа ова.