Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    За сите оние кои имаат кошмари овие денови да не се секираат бидејќи овие денови се крстени денови и можно е некој мртов да ви дојде на сон или да сонувате нешто лошо и јас овие денови сонувам некои лоши сонови, затоа не се секирајте.

На Miss20 и NightAir им се допаѓа ова.
  2. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Е баш убаво, ме усреќи многу. Не сонував мртви, ама вечер може и ќе сонувам откако го прочитав ова. :D

Иначе..Сонував како стојам со еден бивши, врнеше дожд. Јас држев чадор и почна да дува ветер и ме оддува од таму. Одлетав на друго место. :lol:
    Не ми се смејте! :D Можеше да биде и метла наместо чадор, ќе беше поинтересно. ]:) Ама не. :doh:

Некој?

3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Исус е роден на 7 а е крстен на 19 Јануари и овие 13 дена се сметаат за НЕ крстени, се верува дека духовите на мртвите можаат слободно да се движаат помеѓу живите, колку е точно ово верување незнам важно знам дека деновите се НЕ крстени, а никако крстени.

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  4. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Точно, моја грешка што од брзање сум напишала крстени!

5. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    492
    ^^
    За ова над мене незнаев, сабајлево сонував тежок кошмар :D :D Фала за информацијата :)

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Има ли некакво значење ако се сонува како некој те киднапира или пак некој некого држи како заложници? :^) Се нешто вакви работи сонувам, како ме киднапирал некој па сум бегала, па и такви како што споменав со заложници.Што не сонувам веќе |( филмови :D а ова со киднапирањево не е резултат од многу гледање филмови :!: :D да напоменам :D Мртовец сум сонувала :geek: ама незнам кое е значењето, ми имаат речено дека ако се сонува, треба да се отиде во црква, незнам :?:

7. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    38.261
    Тоа со мртовецот,мене ми имаат кажано дека ако сонуваш мртовец тоа значи долг живот за тој што си го сонувала мртов. ;)

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Не, мислев на некој што веќе починал, значи личноста што починала, јас после долг период ја сонувам, не мислев за тоа да сонувам некој како умрел.

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Јас сонував дека сум убила човек со пиштол, што значи тоа? :?: И после кога дојде полиција, случајно го допрев за пулсот и видов дека се уште е жив, па го однесоа в болница после, и така јас се спасив.

И друг сон, бев во едно езерце, ама многу беше валкано :worried:

Само ве молам ако знае некој нека ми каже, не да ми копирате од соновниците по нетов :)

10. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    38.261
    Информацииве од прва рака,блиски до изворот :lol: баба ми толкувач прва класа.
    Пиштолот е глас, а доколку сонуваш валкана вода или матна не е убаво за тебе,само тоа таа го кажува.

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    38.261
    АААААААА, тогаш треба да појдеш в црква и да запалиш свеќа, за здравје и демек за умрениот.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Највероватно имаш некоја скриена фрустрација, бес и желба да смениш нешто со некој околу тебе. ;)

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    Сонував дека бегам од некојси што сакал да ме киднапира,па рипав низ прозорци,цело време трчав,за на крај да дознаам дека тој што сакал да ме киднапира уствари бил дечко ми,за да ги уценува моиве за да добие пари?

:fubar:

14. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Сонував дека шетам низ град со една професорка. Влегуваме во една продавница за бижутерија, наводно таа да купи нешто. Јас разгледував нешто, и кога се свртив, гледам професорката ми купила шарпа, беше многу убава и скапа, убаво ја паметам, кафеава со златни синџирчина на неа, преубаво стоеше... знае ли некој што значи да добиеш ваков подарок?

15. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    Језиво е.
    Сонував како сум била со моите кај некој на гости(пријатели)..но не сме им се најавиле.И кога сме отишле пред зграда сме ги виделе луѓето како стојат пред влезот а пред нив мртовечка кола со сандак во неа(иначе они имале дете кое било болно)..и ние сме ги прашале што е работата и они ни кажале дека им починало детето и не викнале да се качиме горе во станот..кога сме влегле.значи имало долг а тесен ходник а право била дневната а немало врата..и фактички кога седиш на каучот гледаш во ходникот..ѕидовите во ходникот биле црни,а доле покрај џидовите имало пловки свеќи и го осветлувале ходникот..а светлата биле изгасени..и наенаш на црниот џид поминал бел душ и жената рекла,еве ни го синот..и се разбудив.
    иначе луѓето не ги познаваме..т.е во сонот сме ги познавале но во живо не. :/

16. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Што значи на сон да одиш на штикли?

17. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    сонував како ми течи крв од носот, темна крв...

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    за брзо време ќе имаш некој убав радосен настан

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ќе одиш по некој незгоден пат

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    моментално илмаш или ќе имаш некој грижи и тешкотии во врска со дечко ти
    ако на сонот не си успеала да избегаш т.е. те фатил, во големи сплетки ќе западнеш - биди внимателна

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.