Леле сноу ако може и мојот сон од кој се преплашив нокеска.сонував дека детето се качувало на еден прозор и полека полека цела се префрли и падна од втор спрат.се стресов
Би сакала да ве замолам за еден совет, односно да ми објасните што значи сонов. Пред два дена , мојот татко сонувал како мајка ми држи едно бебе. Кога се доближил до неа, погледнал во бебето и многу му личело на мојот маж и си помислил дека е мое бебето.Но по неколку секунди дошле две машки особи, соседи и и го зеле на мајка ми бебето од рака. Дали ќе може некој да ми го протолкува сонов? Поздрав
Сонував дека сум била излезена и кога сум идела накај дома кај продавниците таму малку подалеку од мојата кујќа имало 3ца луѓе, од кои 1 го познавав, другиот беше со долга коса а третиот Онака обичен.. И сеа уште од далеку ги гледам некако сумлјителни лиц а ми беа (као демек мафијаши,наркомани,киднапери) и така сама во темница они ми се пулат а пред мене уште 2,3 непознати си одат по пат .. И јас сум забегала по скришни патеки за да не ме најдат.. потоа се најдов пред кујќа на едни комшии и тие мажот и жената надвор беа излезени и ми викат што вака касно поминуваш од тука. и јас им ја објаснувам состојбата.. и коа гледам зад мене тој со долгата коса(еден страшен поглед ми фрли,значи ме следел + то) и сум им кажала дека еден од нив е тој..Мн страшно изледаше по темница зад една жица стоеше ама мн блиску домене.. и одма се разбудив.. АЈј ако може некој да ми го протолкува.. Мислам дека истиов или малце сличен сон повејќе пати го имам сонувано
Еве јас да ја заменам Сноу, она си е оправдано одсутна Инаку сонот не значи ништо конкретно, веројатно си нешто опседната со безбедноста на детето, па потсвесно сонуваш некакви кошмари. Обично викаат дека на јаве е спротивно од сонот, што значи немај гајле, никаде не оди малиот НЕшто мило ќе го снајде твојот маж.
Сонував мачка која не била целосно црна црно-бела имало и некои бели делови,повеќе ми тера на шарена барем мислам дека има разлика во толкувајнето од црна до шарена.Сум ја галела...?Можете да ми кажете што точно значи?
Мачка значи милости, црната мачка - опасност, а белата значи љубов а сега шарена незнам што точно, а тоа што си ја галела значи за нешто што си направила добро, ке ти се врати со добро
Сонував дека сум била на заболекар и таму тој ме седнал на столот и почнал да ми ги прегледува забите па ми рекол дека сум имала 3 заба за правење и дека може да ми направи само еден зашо другите биле многу расипани и многу ке ме болело, ке сум умрела од болка. И потоа ми ставил анестезија зашо ја сум побарала и потоа се разбудив. Баш сакам да знам што значи тоа
Заби не е убаво на сон, а посебно ако ги правиш ако се расипани.Незнам дали имало крв ама тоа е тешка болест
пак сличен на тој предходниот сон сонував Сонував сме иделе од чаршија јас и 2 другарки и еден човек не бркал ..
Сонував чуден сон. И ме загрижува, затоа што значењата на соновите последен пат што ги сонував се остварија, за жал. Сонував како чичко ми требал да прави свадба (кој впрочем е женет веќе 5,6 години), и во подготовките за свадбата учествувал и покојниот ми дедо. Чудно ми е тоа што дедо ми носел балетанки слични на моите и јас сум му рекла дека после свадбата јас ќе ги носам неговите.
Некој познаник ќе прави свадба . После таа радост, за кратко време нешто неубаво ќе се случи, ќе тажиш за нешто .
Го сонував починатиот братучед, како сум го видела и сум го прегрнала. Ништо не ми збореше, само ми дозволи да го гушнам и потоа одма се разбудив ....Да не знаете што би значело??
луѓе ај хелп Ја сонував бившата на мојот дечко и беше во црно и убава на лице( во живо не е убава ко на сонот) и беше многу дебела ( инаку е слаба) и само со мене разговараше и ми се смешкаше што би можело да значи?
имам неколку сона.. првиот сонував дека со еден мој другар сме снимале некој спот и јас сум му рекла дека киното во нашиот град ќе експлодира.. и после неколку дена во киното имало собир на атеисти, сите биле облечени во бело, а мажите имале долги бради.. и киното стварно експлодирало и сум му рекла на другар ми : леле па нели ти реков? што би можело да значи ова? вториот сум била во нашето кафуле и момчето кое го сакам ама не сме заедно бил позади мене и кога сум го видела сме почнале многу да се прегрнуваме третиот сонував дека бившиот и женска му добиле девојче и го крстиле по мене.. некој да ми ги одгатне?
Сонував вампири кои на крајот таткоми ги убил некако. Но почнале да ја кршат гаражата каде што му биле оставени телата, па повторно некако ги убил таткоми и сме се ослободувале од телата. Во истиот сон сонував мало девојче кое сум го галела за косата и нешто сум зобрувала ама незнам што :/ Ќе може некој да ми каже што значи?