Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    Леле сноу ако може и мојот сон од кој се преплашив нокеска.сонував дека детето се качувало на еден прозор и полека полека цела се префрли и падна од втор спрат.се стресов :sweat: :sweat: :sweat:

2. olence86

olence86 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    91
    Би сакала да ве замолам за еден совет, односно да ми објасните што значи сонов.
    Пред два дена , мојот татко сонувал како мајка ми држи едно бебе. Кога се доближил до неа, погледнал во бебето и многу му личело на мојот маж и си помислил дека е мое бебето.Но по неколку секунди дошле две машки особи, соседи и и го зеле на мајка ми бебето од рака.
    Дали ќе може некој да ми го протолкува сонов?
    Поздрав

3. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Сонував дека сум била излезена и кога сум идела накај дома кај продавниците таму малку подалеку од мојата кујќа имало 3ца луѓе, од кои 1 го познавав, другиот беше со долга коса а третиот Онака обичен..
    И сеа уште од далеку ги гледам некако сумлјителни лиц а ми беа
    (као демек мафијаши,наркомани,киднапери) и така сама во темница они ми се пулат а пред мене уште 2,3 непознати си одат по пат .. И јас сум забегала по скришни патеки за да не ме најдат.. потоа се најдов пред кујќа на едни комшии и тие мажот и жената надвор беа излезени и ми викат што вака касно поминуваш од тука. и јас им ја објаснувам состојбата.. и коа гледам зад мене тој со долгата коса(еден страшен поглед ми фрли,значи ме следел + то) и сум им кажала дека еден од нив е тој..Мн страшно изледаше по темница зад една жица стоеше ама мн блиску домене.. и одма се разбудив..
    АЈј ако може некој да ми го протолкува.. :) :) :)
    :^)
    Мислам дека истиов или малце сличен сон повејќе пати го имам сонувано :angel:

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    23.766
    ММ сонувал како хранел мало мече...

5. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Еве јас да ја заменам Сноу, она си е оправдано одсутна :lol:
    Инаку сонот не значи ништо конкретно, веројатно си нешто опседната со безбедноста на детето, па потсвесно сонуваш некакви кошмари. Обично викаат дека на јаве е спротивно од сонот, што значи немај гајле, никаде не оди малиот ;)

НЕшто мило ќе го снајде твојот маж.

6. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Сонував мачка која не била целосно црна црно-бела имало и некои бели делови,повеќе ми тера на шарена барем мислам дека има разлика во толкувајнето од црна до шарена.Сум ја галела...?Можете да ми кажете што точно значи? :o :tmi: :^)

7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.474
    Мачка значи милости, црната мачка - опасност, а белата значи љубов а сега шарена незнам што точно, а тоа што си ја галела значи за нешто што си направила добро, ке ти се врати со добро ;)

8. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Сонував дека сум била на заболекар и таму тој ме седнал на столот и почнал да ми ги прегледува забите па ми рекол дека сум имала 3 заба за правење и дека може да ми направи само еден зашо другите биле многу расипани и многу ке ме болело, ке сум умрела од болка. И потоа ми ставил анестезија зашо ја сум побарала и потоа се разбудив. Баш сакам да знам што значи тоа :?:

9. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.474
    Заби не е убаво на сон, а посебно ако ги правиш ако се расипани.Незнам дали имало крв ама тоа е тешка болест :(

10. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    пак сличен на тој предходниот сон сонував
    Сонував сме иделе од чаршија јас и 2 другарки и еден човек не бркал ..

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Сонував чуден сон. И ме загрижува, затоа што значењата на соновите последен пат што ги сонував се остварија, за жал. ;(

Сонував како чичко ми требал да прави свадба (кој впрочем е женет веќе 5,6 години), и во подготовките за свадбата учествувал и покојниот ми дедо. Чудно ми е тоа што дедо ми носел балетанки слични на моите и јас сум му рекла дека после свадбата јас ќе ги носам неговите. :^)

12. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Сонував дека сум бремена 2 месеци. Се мислев дали да абортирам или не.

13. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Некој познаник ќе прави свадба . После таа радост, за кратко време нешто неубаво ќе се случи, ќе тажиш за нешто .

14. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Што значи на сон да се види бројот 888??

15. kravina

kravina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Го сонував починатиот братучед, како сум го видела и сум го прегрнала. Ништо не ми збореше, само ми дозволи да го гушнам и потоа одма се разбудив ....Да не знаете што би значело??

16. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Тежини носиш во себе

Викаат дека ако сонуваш починат и не ти збори значи е тој.

17. delfinaa

delfinaa Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    7
    луѓе ај хелп Ја сонував бившата на мојот дечко и беше во црно и убава на лице( во живо не е убава ко на сонот) и беше многу дебела ( инаку е слаба) и само со мене разговараше и ми се смешкаше
    што би можело да значи?

18. delfinaa

delfinaa Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    7
    еј нешо мило ке му биде

19. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    имам неколку сона..
    првиот
    сонував дека со еден мој другар сме снимале некој спот и јас сум му рекла дека киното во нашиот град ќе експлодира..
    и после неколку дена во киното имало собир на атеисти, сите биле облечени во бело, а мажите имале долги бради..
    и киното стварно експлодирало и сум му рекла на другар ми : леле па нели ти реков?
    што би можело да значи ова?
    вториот
    сум била во нашето кафуле и момчето кое го сакам ама не сме заедно бил позади мене и кога сум го видела сме почнале многу да се прегрнуваме
    третиот
    сонував дека бившиот и женска му добиле девојче и го крстиле по мене..

некој да ми ги одгатне? :(

20. baby.blue

baby.blue Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    33
    Сонував вампири кои на крајот таткоми ги убил некако. Но почнале да ја кршат гаражата каде што му биле оставени телата, па повторно некако ги убил таткоми и сме се ослободувале од телата. Во истиот сон сонував мало девојче кое сум го галела за косата и нешто сум зобрувала ама незнам што :/ Ќе може некој да ми каже што значи?