Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сонував како сум отишла како во некој маркет и сум купила шминки и како да сум ги купила од некои братучедки на дечкоми и кога ми ги отвориле да ги видам од шминките било трошено се познаваше дека не се нови и кога ми ги дадоа ми рекоа еве ти и апчинња за слабеење одат со шминките ...Што значи сонот

2. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Некои неповрзани глупи соништа испомешани ми се,сонував како стоиме на снег со една девојка гушнати заљубени,инаку не ја познавам,потоа како една насмеана девојка со кучето се симнува по скали,и јас си стојам тааа поминува со кучето,и ми вика гледаш кучево не лае повеќе по тебе,проба уште неколку пати и стварно кучево не лаеше,потоа една камила легната и дојде мало бикче со рогови ја удри камила таа стана и избега.
    пс ако може ова да се протолкува.

3. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Сонував како со детето со кое се гледавме некое време сме седеле гушнати, јас потпрена на неговите гради.. сме разговарале потоа сум се завртила кон него, му го видов убаво лицето.. и тој ми рекол - Колку убаво нашето дете ке има сини очи како нашите..
    :)
    што значи сонов? :^)

4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    задоволна си со тоа што го имаш
    првиот дел значи дека си задоволен со тоа што го имаш, имаш многу обврски, но ќе го задржиш цврстиот став
    некој не те сака, но тоа ќе ти ја зголеми самодовербата

На Nana19 и vitomir им се допаѓа ова.
  5. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    53
    Сум сонувала како сум добила диплома за завршено осмо одд. и сум славела со татко ми покрај некој брег и вода плискала се повеке и повече, после да се пофалам сум отишла кај баба ми и дедо ми и сум барала ролерки да ми купат заради оценките(дека сум била 5,00-одлична), ама ми рекле скапи се а јас сум пробала да ги разубедам но џабе...Ама во сонот сум знаела дека не сум ги добила заслушено сите оценки и дека ми попуштиле....?

6. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Пред некој ден сонував како сликам со професионален апарат некој што свиреше на клавир :^)
    Што значи тоа ?

7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.459
    ми треба толкување на сонот кој го сонив дента.значи вака:јас и мајка ми се шетаме низ град јас сум облечена во бела блуза и било топло,мајка ми ме праша зошто не земав палто и велам топло е.потоа поминуваме од место каде работи мој бивши,но во сонот таа ми го фали и ми вели да си фатам дечко како него, и и велам дека тој ми е дечко.потоа одиме во маркет пазарувавме и си дојдовме дома.
    јас сум чистела измет во кадата ,имало многу за чистење.
    читав во соновникот овде дека измет значи добра иднина,бела блуза можно е брак во блиска иднина.
    ако имате било какво толкување,однапред благодарам :!:

8. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Сонував како другарками ми покажува црвен кармин тогаш си го купила. Што значи?

9. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    Сонував како сум била на некој состанок со колегите и таму бил еден колега за кој сум чувстувала нешто подолго време но не сум имала храброст за некој чекор. На овој состанок незнам што ми станало, сум излегла од состанокот и наеднаш сум се вратила и сум го бакнала во уста сум му рекла дека незнам каква ке му биде реакцијата но дке сум морала тоа да го направам . ТОј бил изненаден од храброста и сме продужиле после заедно. Што ке значи овој сон (инаку јас сум во брак и немам некој симпатии кон ниту едне колега :$ )

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    можни проблеми на работа
    контролирај ги чувствата према некој човек...
    добра иднина и среќа
    хармонија и среќа
    нема некое значење освен што може да се соочиш со нешто....

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Sonuvav sme kupuvale nova kola so maz mi,jas sum sakala sama da ja probam,mnogu bese brza o lesna za vozenje
    Se kaciv sama I ja gazev,kako me lepese za sedisteto taka adrenalinot mi rastese,srceto 300 na saat( vozev navecer) inaku vo realnost ni vozacka imam,ni znam da vozam :)
    Se vrativ od kaj sto trgnav I mu rekov na maz mi e ova e kola ja zemame :)

12. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    сонував дека сум облакала еден убавв долг невестински фустан... :?:

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    сакаш да возиш, промена
    поголемо ценење на самата себе

14. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Мојот денешен сон е малку долг:

Сонував како се искачувам по некои карпести ридчиња сакајќи да стигнам во градот каде што живеат моите братучеди кои се од Канада. И јас во сонот сум таму, но во друг град. Искачувајќи се по тие карпи, доаѓам до задната страна на ридчето и видов дека пред мене се наоѓаат некои песочни дини, ама не обичен песок, туку црн. Одлучувам да се вратам назад и гледам дека и сестра ми дошла по мене. Кога се симнавме од ридчето одеднаш се најдовме како на некој кеј покрај река (која претходно ја немаше). Покрај нас помина една жена трчајќи, а по неа и едно големо куче (мислам дека беше шарпланинец). Кучето сврте неколку круга околу нас, и сестра ми се исплаши и почна да бега и тогаш кучето ја нападна.
    И тука се разбудив.

П.С. Не се чудете на моите сонува. :D Мислам дека не сум пишувала на темава, али овој ми е еден од „понормалните“ сонови. :geek:

15. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    те чека предизвик

16. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Што значи да сонуваш како јадиш лубеница зрела,црвена ? :^)

17. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    11.740
    Сонував како двајца азијатици преправени како полицајци ми дошле дома под изговор дека прават некоја проверка и ми ја земале ташната .Потоа дознав дека всушност биле крадци кои ја ограбиле цела зграда.По нивното ваќање на сите од зграда им биле вратени украдените работи ,само мојата ташна ја немало.Има ли значење сонов?

18. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    сонував како со некоја другарка синоќе касно сме отишле и сме зазвониле на вратата на една комшика и кога ја слушнавме дека иде избегавме и таа само викна ве видов кои сте имам камера

19. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Како сум рекла на една продавачка да ми го чува весникот и дека вечер ако не дојдам да го земам дека утре после школо..

20. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    Јас често сонувам како паѓам некаде од небото и додека паѓам ме скокотка целото тело. И таман пред да паднам се разбудувам