Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. осаменост
    2. ќе бараш повеќе внимание
    веселба

На QueenN му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    20
    Синоќа сонував дека на некој балкон имало една огромна и убава сина када и паметам дека ја рибав и чистев.Од балконот во дворот имаше преубав голем базен(наводно во куќата каде што сум престојувала) внатре имаше 2ца луѓе во базенот.Сме тргнале со мајка ми по некој пат газев како по некоја плажа и разговаравме нешто.Наеднаш видов едно како едно големо црвче брза во водата да се пикне(не напоменав од левата страна имало како езеро или што и да беше).И наеднаш откако го видов тој црвот како брза кон водата,од десната страна на плажата видов една како поголемка кафеава змија ама чудна беше здрвена и преполовена.Мн се исплашив :sweat: .И некако си поврзав како тој црвот да бил дел од змијата :?: .Боса газев по плажата

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    избегнување несреќа

4. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Сонував дека по толку време пак се мував со бившиот мувач :D Прво сме биле на некое тајно место каде немало никој за да не не видат, а после тоа сме седеле на среде улица каде што поминувале сите.. ние сме биле гушнати (бтв. можев да осетам се :$ , и не му го видов лицето, ама знаев дека е тој)
    Што значи? :^)

5. pearlll

pearlll Активен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    23
    дечко ми ми купил црвени кондури .. што значи тоа?

6. elka.timova

elka.timova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    31
    Јас во последно време не сонувам многу. Фала Богу мирно си спијам

7. elka.timova

elka.timova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    31
    Цитирав за лејдид според мене не е убаво да сонуваш свадба така сум чула. Веселбата е тага секогаш

8. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Кога пред некој ден беше Духовден нели бев на гробишта и таму гледав да ги видам двете другарки (кој исто беа таму) и потоа ги сонував:
    Прво сите пет другарки бевме во една продавница а потоа јас и тие двете (што ги барав) отидовме кај мене дома и потоа дојде еден човек ама не го видов и едната од нив падна и имаше крв, а другата човекот ја удри со палка и и таа падна и потоа почнав да се тепам со човекот а не го видов и тој само ми рече - Ова е крај и го снема а потоа јас извикав -Не може да е крај и брзо почнав да и го проверувам пулсот на раката и на двете а кај едната го осетив повеќе и јас се направив со крв а потоа истчав кај телефонот за да се јавам на прва помош и едвај ги погодив бројките се тресев цела како да ќе умрат во секој момент и на крај се јавив и потоа вртев за да се јавам и на полиција и не можев убаво да му објаснам бидејќи не го видов човекот и потоа пак отидов да им го проверам пулсот и многу се плашев брзата помош ја немаше се јавив пак да ја повикам и дојде една кола од која излегоа луѓе (лекари) и кај мене во дневната соба почнаа да ги лечат и таа кај која што се осеќаше пулсот повеќе стана прва а онаа другата во крв стана потоа едвај ги спасиа и потоа ги изгушкав и се разбудив. Може ли да значи нешто или..?

9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    феминки, јас не сум тука неколку дена, би требало да дојдам до сабота вечер, ако стигнам до компјутер толкувам ;)
    стрес, можеби тие двете ти значат
    кавга
    ако ти значи сеуште, нормално е. ако не, тогаш е од минатото

10. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    ми значи и тоа многу :(
    дали тоа значи дека пак ке се деси? :$ :worried:

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    не значи дека ќе се случи, само посакуваш да е така

12. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    1.Бев дома и нешто ја преуредував собата.Фаќав таму кај шминките,си редев креми најнормално и одеднаш гледам 2 лименки Red Bull :lol:. Викам од каде па сега тука кај мене.Кога ги тргнав позади нив имаше балон,што прво ми заличи на кондом. :D Го отворив едниот,но беше лименката премногу мека,чудно беше.Пробав и не ми се допадна. :lol: Отидов до тоалет.И сега гледам водата во вц школката до горе стигнала,ама беше премногу чиста.Ми беше чудно.Бев во вц :wasntme: и да пуштам вода,но водата до горе исто.Едно време не ја погледнував бидејки ми беше некако језиво.Но се свртев и пуштив вода.Водата отиде надолу. :clap: .Се враќам во соба и го видов балонот.Не надуван беше,бела боја. :?:

2.Не знам каде бев дали на одмор бев.Имаше една другарка со мене,со која онака само разговарам.Но не знам како се случи отидовме во бањата и јас почнав орално да ја задоволувам. :o Ми беше некако грозно додека го правев тоа.Но сепак го направив. :puke:

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. емоции
    2. непријатна ситуација

14. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...сонував како читам нешто баш на овој форум и се смеев....некој ненормален трол бил и и се смеев на паметот, и јас нешо пишував, ја зезав..........

15. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Има еден сон што ете изнудува насмевки кога ке се присетам.Сонував бебе -детенце како постојано ми се насмевнува и како сака нешто да ми каже со гестот и насмевката преубава :wasntme: .Не го разбирав а се трудев потсвесно ..Во повеќе наврати на различни локации истото бебе го гледав на крајот само имаше задоволна насмевка :sweat: како да сакало да ме предупреди или да ми каже нешто со тоа :fubar: ..Што ли значи овој сон :wasntme:

16. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Сонував како со друштвото од осмо сме се собрале во една мала кола, а внатре 100 души (ноќно време се случува настанот) и одиме до една зелена куќа, инаку многу убаво средена со двор и со се и некако сме провалиле во куќата, а јас прва. Што значи? Инаку оваа не е воопшто дел од моето секојдневние, повеќе не се дружам со `другарите` од осмо :D

17. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сонував како бев со мајка ми во мојата соба и ја прашав каде е скриената соба, а таа покажа кон ѕидот каде што имаше едно бело светликаво венче.Го повлеков(или го потурнав) и ѕидот се отвори,а скриената соба се покажа. Во следниот миг собата беше внатре во една комода.Мислам дека не влегов во собата.
    Има некое значење сонов?

18. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    634
    Допаѓања:
    187
    Пак поврзано со свадба..Сум сонувала како сум била облечена во венчаница и јас и една братучетка ама не било во својство на невести туку онака нешто како само за сликање како деверуши да сме биле незнам ама битно венчаници носевме, и мислам дека бевме на нечија свадба и не сликаше сликарот, како у стил знаев дека сум така облечена само за сликање. Можеби дека во последно време почнав многу да гледам слики од венчаници пред спиење :lol: :$ Ама ако има некакво значење кажете :$

19. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Сонував како трчам низ улица облечена во венчаница и се нервирам и плачам зошто китенките не биле онакви како што јас сум сакала да бидат...

20. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Сонував како било 10 сатот навечер и почнало да се разденува.Сите се чудевме сто се случува. Што значи? :)