Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    9.394
    Тoa е пaрaлизa вo сoн, и е дoстa стрaшнo. Мене не ми се случилo смa нa мoј другaр му се имa некoлку пaти, сaмo oд штo ми кaжувaше стрaв ме фaти.

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    5.688
    Точно ти кажала членката погоре. Станува збор за парализа во сон и чувството е ужасно. Јас имав доста често како резултат на стрес и нервози. Пробај пред спиење опушти се, разбистри ги мислите. Ако ти се случува почесто обрати се на лекар, мене ми препорачаа Лунерба Плус.

3. Maleno

Maleno Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2018
    Пораки:
    364
    Допаѓања:
    98
    А
    Zenicki zdravo aj nekoj da mi kaze ako znae sto znaci ova prvin da vi kazam deka nemam deca i se borime za bebe. Sonuvav kako edna zena vo belo dok. Me gleda na pregled i mi vika super si nisto nemas se si ok vkka nisto ne ti e i podocna me prasuva vika a pravese li ti test za bremenost vikam ne i mi veli vednas da pravis bremena si vika odi kupi test bremena si vika ne se gleda preko eho tolku ubavo se pocustvuvav kako da e vistina ako nekoj znae da mi kaze

4. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    902

Фала ви многу , дефинитвно ќе се припазам од сега ,а мене ме чуди каде баш парализа во сон кога тоа беше веќе и сабајле нскај 8 саат да речам? .. Но сепак, отсега ќе припазам, фала ви ПРЕМНОГУ.

5. ludamaja10

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    902
    Па напраи тест?!

6. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    9.394
    А што има врска тоа кога било и во колку часот, тоа се случува во спиење.

7. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Здраво девојки. Дали некоја може да ми ги протолкува соновиве..татко му на симпатијата ни даде мене и на симпатијата по едно парче леб (бел) да јадеме..потоа сонував друг сон..голем орев полн со ореви и берев од оревите, од толку што беше полн дури и паѓаа на земја додека берев..

8. queen007

queen007 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    306
    Здраво. Еве подолго време секоја втора ноќ,евентуално трета сонувам лик од минатото на кој воопшто не мислам да речеш:?: Се работи за мој бивши дечко, или подобро симпатија од средно бидејки освен блиц бакнеж не сме имале друго:rofl:

Но од тогаш поминаа 8 години. Зошто сеуште го сонувам? После тоа цел ден имам мака и се осеќам никако,нон стоп мислам на тие глупости што ги сонувам.. Иначе и јас сум омажена и тој е оженет.

Не ми е јасно навистина,премногу често го сонувам?

9. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    10.844
    Што значи да сонуваш сообраќајка сонував како возам со мојата кола со мене во колата беше и брат ми возам брзо не врнимавам го погрешувам патот.
    Среќаваме луѓе на патот и ги прашувам каде треба да одам, се враќаме по друг пат затемнен и потоа гледам како изетала колата излегуваме од неа само со изгребаници и се прегрнуваме колата малку оштетена во тој момент ме бара мајка ми на телефон. Погледнувам на саат веќе било 5 чаасот сме тргнале пред 12.
    Пред да тргнеме сум била кај баба ми на гости ме испраќаат, ме попрскуваат со вода.
    Внатре на стол седел дедо ми кој е починат ми се насмевнува но не ми зборува како да имал пречки. Пред да заминам тој излегува и ме прегрнува или јас го прегрнувам не памтам точно.
    Знае некој што значи сонот?

10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.401
    Допаѓања:
    16.783
    Што значи да сонуваш пд оние големите свеќи што се мислам за починати?
    Ја држев в рака, беше изгасната

11. black_lover

black_lover Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Девојки сонував змија огромна многу голема црна..одев накај неа да ја видам и таа избега...после тоа уште една видов портокалова ама и таа избега..
    Што значи овај сон?

12. marija305

marija305 Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    8.002
    @black_lover Змија значи дека имаш непријатели.

13. Maria Maria

Maria Maria Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2019
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo!redovno sonuvam edna licnost so koja na jave redovno se srekavame so samo edno zdravo i tolku a na son doaga i razgovarame cesto

14. Cacii123

Cacii123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2019
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    113
    Здраво.Јас ја сонував мојата бивша симпатија која требаше да ми биде дечко пред 8 9 месеци но ништо не испадна е сега тој има девојка и јас имам дечко но ме виде и се поздравивме и потоа ме бакна во уста и ми рече нешто дека ќе бидам негова за кратко време, а јас само се насмевнав.
    Што значи ова може ли да ми каже некој?

15. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.181
    Допаѓања:
    1.053
    Што значи сонував дека брачед ми стана на нозе? (моментално е инвалид неможи воопшто да стане на нозе поради сообраќајна несреќа )

16. ludamaja10

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    902
    Твојата желба за да он прооди го предизвикала сонот.. Се надевам дека наскоро ќе оздрави

На Kikiccc му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Natasa87

Natasa87 Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2018
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.007
    Ај некоја што се разбира од сонови нека ми пише :)

18. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    31.696
    Ako сакате некој што се разбира да ми каже што значи да сонуваш пожар и како држиш свое бебе ?

19. Мејз

Мејз Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2018
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    4.121
    Ај ако може некоја, еве скоро година го сонувам истиот сон како сум во некое село, па, поминувам покрај куќи, има ко угорница и ромска куќа, тука, одам, да ми гледа жената, и после низ еден двор излегувам во една ниска стара куќичка со две соби и тука ме чека една стара бабичка, а пред некој ден истиот сон ама ја носев и другарка ми со мене и покажував. Тоолку реално е, се чувствувам многу опуштено и убаво. Што може да значи?

20. homer simson

homer simson Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2019
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    194
    sonovite se nasata podsvest

На Luni му/ѝ се допаѓа ова.