Здраво девојки. Ми треба еден совет околу lash lift. Имам природни прави&ниту прекратки ниту предолги трепки ама заради работа секој ден треба да сум нашминкана, а со оглед на тоа дека маскара во зимски период ми ги надразнува очите и ми смета(тежи) на моменти сакам да пробам со lash lift, па дали може некој да ми ја објасни целата процедура доколку ја знае? Што ставаат на трепките за да се свиткаат? Дали е тоа нешто природно или 'хемија' ? Поима си немам од овие работи па реков да си прашам пред да се одлучам да ги правам
Zdravo Lence, lash lift voglavno e hemiski proces, kiselinite za vitkanje se slicni no dosta postabi od tie sto se koristat za trajno vitkanje na kosa. so ogled na toa sto i maskarata e hemija i ti vlaga vo oci posebno pri otstranuvanje sekoj den bi go zanemarila delot so stetnosta, so lash lift ke dobies izvitkani, podignati trepki, crni no izgledot ne e poln kako so maskara, odlicno e dokolku preferiras priroden izgled. dokolku sakas bas da gi naglasis ocite nadgradba na trepki e po soodveten izbor.
Devojki dali nekoja sama si pravi lash clusters , strav mi e od Temu lepak da koristam , pa ako moze da mi preporacate i dobar lepak ili bond&seal )
Дали има негде во околината на к.вода и центар освен риз, може и аеродром што прави лаш лифт од каде што сте задоволни?
Дали откако ќе помине ефектот има некакви штетни последици за твоите природни трепки? Дали си остануваат како претходно што биле? Видов една слика од упропастени трепки после овој третман и не знам дали е само лошо направено или такви се после