Здраво девојки. Ми треба еден совет околу lash lift. Имам природни прави&ниту прекратки ниту предолги трепки ама заради работа секој ден треба да сум нашминкана, а со оглед на тоа дека маскара во зимски период ми ги надразнува очите и ми смета(тежи) на моменти сакам да пробам со lash lift, па дали може некој да ми ја објасни целата процедура доколку ја знае? Што ставаат на трепките за да се свиткаат? Дали е тоа нешто природно или 'хемија' ? Поима си немам од овие работи па реков да си прашам пред да се одлучам да ги правам
Zdravo Lence, lash lift voglavno e hemiski proces, kiselinite za vitkanje se slicni no dosta postabi od tie sto se koristat za trajno vitkanje na kosa. so ogled na toa sto i maskarata e hemija i ti vlaga vo oci posebno pri otstranuvanje sekoj den bi go zanemarila delot so stetnosta, so lash lift ke dobies izvitkani, podignati trepki, crni no izgledot ne e poln kako so maskara, odlicno e dokolku preferiras priroden izgled. dokolku sakas bas da gi naglasis ocite nadgradba na trepki e po soodveten izbor.