Wow, ова е баш мотивација! Баш ми требаше нешто вакво денес јас сум на овошен ден денес, си го сметам 4/90, пошто ја прекинав диетава околу 12тиот ден ради глупости ама сега нема откажување. Многу ми е чудно бе со вагана, полесно се чувствувам ама не мрда многу вагата Any thoughts?
на почеток неможе да очекуваш некои многу видливи резз али после 3-4 недели има разлика мене ми се случуваше на вага да стојам во место а во обем буквално се топам,така да мој совет мерење 1 месечно,Најубаво ке си приметиш по некои фармерки што не си можела да ги облечешСамо употност треба и стварно вреди поготово што мене и крвната слика многу ми се среди со диетава и најбитно не се вракаат лесно килограмите Со срека
Здраво на сите! Денес ми е втор ден со диетава, почнувам со 63kg и воедно вежбам 4 пати неделно, па се надевам на убави резултати
3/90 ручек 2интегрални кришки со ајвар и салата,вечера парче торта така ми се погоди баш на роденден да сум денес,собирам сили за утре прв овошен
Здраво девојки Денес ми е 4/90 односно витамински или овошен ден, за овие 4 дена имам намалено 1кг(сигурно вишок на вода). Сакам да прашам дали денес може да се јадат и печурки, бидејки во српските групи стои дека тие спагаат во неутрални намирници за секој ден. Поздрав
можеш печурките ги сметаат за неутрални во диетава,и во секој случај подобро издинстај ги со зачини и касни него да си гладна и да посегнеш по нешто друго и да направиш грешка.Барем тоа е мое мислење
3/90 JХ ден Д:Јаболко Р: Геврек со маслинки В: 1ред црно чоколадо 1 парче торта и мал овошен јогурт Засега оди супер не осеќам глад,ке видиме понатаму.
Сакам да ве прашам дали е проблем доколку на пример јадам за ручен 3 варени јајца, може за вечера да се јаде пр. туна? Бидејќи многу е пак јајце за вечера.
13/90 (протеински) Доручек: банана Ручек: пилешко со мешана салата Вечера: исто како ручекот, на половина. Досега, само -1кг. На обем се забележува намалување, но на тежина речиси и да нема. Почнав од 69 и би сакала да стигнам до 62-63 кг. Прв круг од диетава држев од август до ноември и намалив само 6 кг, а требаше околу 10 кг да намалам. Некој совет ве молам, има ли надеж? Не ми е јасно зошто не се намалуваат килограмите, а се придржувам до правилата.
Ќе се лизнат надолу наеднаш после третата недела,не очајувај 69? Зашо мислам сум те читала дека си 90+ ууупс Само ја дебела си останав Никаква диета не ме спасува