Црна хроника

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ицолгудбејбе, 31 март 2017.

1. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.984
    E ова !
    Да го ставеле во установа уште тогаш, жената жива ќе била. Ај сите ќе колеме животни и ќе се правиме ѓаволи, ама затвор или ментална установа никако.

2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.397
    Не верувам да знаеле дека го заклал мачето дека би го оставиле да шета слободно..
    Он сега кажал дека го направил тоа.
    -мери му го умот (болен де) -

3. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Јас сепак сум против откривање на идентитетот, не ради него, туку ради неговото семејство. Според мене доволен шок и болка е да дознаеш дека твоето чедо направило такво нешто. Нема потреба од јавно валкање на презимето, етикетирање на семејството па секој да покажува со прсти кон нив.

На theowndemon и H.VAGA им се допаѓа ова.
  4. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.077
    Допаѓања:
    131.257
    И тоа како треба да му се открие идентитетот.
    Што ако во тоа семејство има и друг шлакнат и опасен ? :^)
    Поради безбедноста на другите треба да биде откриено кој е тој.

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    И? Ако идентитетот биде откриен ти ќе го решиш проблемот со потенцијалниот шлакнат и опасен секташ од истата фамилија?
    Идентитетот им е познат на оние кои треба. Не се филмајте многу.

На Harper, theowndemon, Alisa22 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Мене ми звучи како психопат дечково. Секта-мекта, секундарно е.. ако воопшто е вистина.
    Колење маче, кое ескалира во убиство на човек, најчесто е психопатија.

Иначе, психопатијата не е болест.
    Ама можеш да 'препознаеш' психопатско однесување по: Немање емпатија, отсуство на грижа на совест, скоро секогаш почнува со тортура и убивање животни, за подоцна да ескалира во убивање луѓе.
    Не е наследно, не се 'учи', се раѓаат такви.

Од прилика, 1% од светската популација се психопати, и не се сите убијци.
    Голем број ги има на високо-менаџерски позиции.
    Недостатокот на совест и емпатија, ригидноста, нарцисоидноста, бескрупулозноста.. им е баш од помош на такви работни места.

На JuLleE, LiliBoz, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  7. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.077
    Допаѓања:
    131.257
    Народот треба да знае од кого треба да се држи подалеку.
    Ментално нарушување е.
    Мисли си дека не е,ама е наследно.И добрите и лошите особини се пренесуваат низ генерации.Многу зависи и од средината во која живеат луѓето.

8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Ја сум во генерација во школо со братот на убиецов и двајцата имаат документ дека не се психички стабилни. Е сега проблемот е што наоколу се расчу за ова у наше школо, па на детето падна некако целиот товар за убиството што го извршил братот и сите него го зборат. Се се дознава, сепак не сме Лас Вегас да се сокрие. Мислам дека подобро ќе беше да останеше во тајност, но самите комшии наоколу раскажуваат и толку треба. Од еден на трет идат муабетите. Не дека е толку тешко да се дознае идентитетот.

На Harper, LiliBoz, CameliaMiller и 6 други им се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Што значи: Не се психички стабилни? Имаат дијагноза?

Не е наследна психопатијата.
    И не се лечи.

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Имаат да, а и детево е такво со фикс идеи, зборел Хитлер дека му е идол и сакал да е таков.

11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Која им е дијагнозата?

12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    До толку не знам, надлежните во школо знаат, но предупредени сме дека има документ, да не го закачаме, во агресија можел се и сешто да направи, секогаш смирени да сме биле со него итн.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.252
    Допаѓања:
    39.638
    По којзнае кој пат институциите фејлнуваат одново и одново.
    Не можеме да го кривиме него, пошто он нема свест како наша, туку институциите.
    Ајде сега да видиме дали ќе се пуштат во истрага на сектата, која којзнае колку членови брои, спремни на исти хорори како овој.

На theowndemon, Rama и Someonespecial им се допаѓа ова.
  14. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Која црна држава бе луѓе,абе вие изгледа уште не сте свесни во каква мизеерна и гнасна држава живееме,институциите не реагираат,секој ден има насилство врз семејства,жени,и никој ништо не реагира,ова е со години и години вака.познавам доста луѓе кој се лекувале во Бардовци,кој се тешки психопати и никој ништо не реагира,ке лежат малце во Бардовци,ке искочат надвор,и така додека не направат убиство,или да згрозат од стрес живот на некој.Е после вакво нешто реагираат,ама да го рачистат убиството и тоа е тоа,скапаници сме,ужас од држава.

На Harper, Rama, SexyLady и 3 други им се допаѓа ова.
  15. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.984
    Прочитав дека полицијата знаела за него. Како и да е, да беше се како што треба во државава ќе ги најдеа со време болните.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.397
    :o Ова е веќе next level..не дека ми е страв од овие, и да ме заколат бар нема да умрам како секташка ама ми е жал за фамилиите нивни и пријателите.Што е најтрагично пари добиваат од ова сектиштава :puke: крвави пари.
    Извинете ама ј**еш паре ако немаш со кој да ги потрошиш.
    Треба повеќе проверка низ градовиве, поголема рација и повеќе алфаши.Тие сиротите се фокусирани само малолетници да ,,фаќаат” како дуваат и пијат, а не се свесни дека ова е поголем проблем каде каде.Ваљда нема да им уште еден ваков испад.

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Вчера на вести слушав дека родителите на Саздо барале 10 милиони оштета од убијците....
    Ама на крај ќе испадне да им дадат неколку илјади евра и ќе се заташка се,нема да одат во затвор ѓубрињава кои "не го убиле намерно",исто како што третиот убиец досега успешно си е во бегство...

Да убиеја мое дете и 100 милиони да ми даваат не сакам,туку ќе направев се да скапат во затвор гнасите,и тоа доживотно да можеше....но,ова е мојата чудесна Македонија,полна со убијци и бегалци,на чело со Грујо и голем дел од "браќата"....

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.303
    Допаѓања:
    226.927
    А што мајка бара во тоа школо ако е непресметлив во агресија !? ај да земете петиција веднаш вие соучениците да направите и нека го пратат кај што му е место.
    На прсти ли треба да одите за да не закопа некој или да му пресече грклан !?
    ако дијагнозата му е блага во ред може да оди во обично школо но во тоа не спаѓа и дека може сешто да направи. А ако е ептен отиден се знае кај треба да биде.

На eli25, Harper, kim.k и 4 други им се допаѓа ова.
  19. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    На Harper и SeaMermaid им се допаѓа ова.
  20. SeaMermaid

SeaMermaid Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2015
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    14.447
    Ми се гади од ваква правда :puke: Како правник,а и како личност,ова е болно за мене.Политиката да ти го диктира правото ;( Секој криминалец треба да биде казнет,а не да се заташкуваат докази и да се затвораат случаи.Погнасно нешто од селективна правда,нема.Не ми е важно дали се македонци или албанци,не ми е важна етничката припадност,секој за стореното дело мора да одговара.Ќе се претепуваат деца до смрт на улица,и како граѓани ќе живееме во страв,а пресуда нема.Е вака не се оди во ЕУ,не е проблем името,ова правосдуство е.Реформи во правосудството површни,пристрасни судии и обнивители,и „владеење на правото“,како во Див Запад.Саздо,вечна слава.Ќе се јаде некој правник еден ден да ја истера правдата.

На Harper, Rama, jule84 и 4 други им се допаѓа ова.