да од комуналец, но кажаа дека се враќал од нива накај дома не дека бил на работа па да крева ќеси и да собира отпад со комбе и сл.. многу не јасни работи демек случајни, што мало дете може да ги поврзи
Што ви е сомнително? Немала никој, живеела со мажот, ја убил мажот и ја фрлил. Еве ви едно брзо објаснување за зошто никој не ја пријавил за исчезната. И уште мал милион такви. Сумљиво им било оти нашле жена убиена. Немој, ви се молам.
Оваа од Оризари ли? Се чув со татко ми прееска ми кажа дека од соседите некој рекол да не било самоубиство или не ги разбал, имаше работа денес дека натака.. Докази ли има дека е мажот? Гадно..
сомнително ми е:минува човекот преку отпад од мртви животни со гадна реа (имаше прилог на тв збореше човек што често минува од таму) преку 100 ќеси црни полни/празни глави од животни морничави слики, и ја зема подврзаната ќеса со мртвата жена внатре???
Не знам дали има, хипотетичка ситуација беше. Самоубиство сигурно не е, не се заврзала сама во вреќата.
би поминала таму и би отворала ќеси? меѓу таква депонија и смрдеа? дрка нели бил трупот подврзан во вреќа, не бил така фрлен па да направиш разлика
Кога пишав дека нешто ми е сомнително, мислев на тоа дека најверојатно мажот ја убил. Баш ме интересира какви ќе бидат деталите од истрагата.
https://www.mkd.mk/crna-hronika/ubistvo-vo-novo-lisiche-so-nozh-ubien-e-maloletnik Мора ли се да се решава на насилен начин. Два живота уништени уште пред да почнат.Едниот заврши со животот уште на почеток, другиот со го уништи животот, до крај ќе носи на совест тежина. Дали многу гледаме филмови или владее општа психоза меѓу народот, па неможеме да претрпиме лошо кажан збор - незнам, ама ваквите случаеви МНОГУ се чести и ме плашат.
Новата младина е шекната,али тотално шекната,немаат контрола од родителите,збеснати по лоши филмови,пари,пари и само пари им се во глава,уште од мали нозе,немаат живци а само што пркнале од на мамичка мешето.Катастрофа веќе во Македонија е див запад,на секој ќош некој,некого тепа,убива,рекетира.
Ова станува алармантно. Убаво вика човекон, место да се дружат да се смеат тие омраза и бес... Толку ли не може да уживаат во животот бре мајку му..
Страшно е ова што се случува. Меѓуетничка нетрпеливост меѓу 17 годишни деца... И после некој ќе ме праша зошто ги осудувам родителите кои имаат против дружењето со други нации/вери/раси. Е поради ова. Зошто детето ги слуша дома кога коментираат пред ТВ и плукаат по се што е малку поразлично од нив (дека они нели совршени), и доаѓа до вакви ситуации. Нека се свестат луѓето, одиме во пропаст. Наместо да се држиме сите заедно.. работава кој на кого повеќе да наштети. Страшно...
Се додека ги чуваат политичарите под нивна заштита граѓаните од Албанска националност вака ќе биде дури и полошо.