И вели на девојката едниот "бремена си била од мене? Лажеш дека си бремена од мене?" Ненормални едни, ауу колку се напнав, идиотизам, простотилук, гнаса од народ
Леле леле ЛЕЛЕ ако е бремено девојчето и ако од удари или стрес го изгуби бебето. ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ има големата да се направи, жими се ви кажувам.
Шо казна, за сообраќајки по 1 година даваат, за овие може ни месец нема да бидат во затвор. А утре ќе страдаат други невини мајки, жени, деца. И психијатар да ги прегледа, успат, не ќе биде лошо
Зошто го пуштив видеото?! Мужишта брее. Ова волови нека ги тепаат додека имаат свест. И кога ќе се освестат пак уште една тура. Се згрозив.
Девојчето е бремено,ја тепа копилено,зашто не сакал да е бремена од него,затоа и вика цело време од мене си бремена а,и она вика не не,е така,и се заканува додека ја тепа,декa веќе не сакал да слушнел дека е од него бремена.Ова го разбрав од видеото.
Не го догледав видеото. Што и да било причина нема место за насилство. Девојки од вакви “мажи” бегајте подалеку.
Разгледајте го профилот на тој пепи какви статус има пишувано, права шовинистичка свиња. Да ми е мене син ќе го убијам јас со голи раце. За жал условно ќе бидат осудени, прв прекршок, млади, речиси 100% сум сигурна дека ќе биде условна казна, за жал. И ако после ова видео некоја девојка одлучи да биде со вакви свињи значи не е при здрав разум. Еве гледаат девојчињата нека размислат дали треба овие некогаш во животот да допрат женско.
Лелеле се потресов. Ми идеше преку телефон да го фатам да го убијам. Говна. Како може така бе, нив мајка ги родила. Ау не можев да се соземам на работа почнав да се тресам,им го покажав тука.
Како некои девојчиња не сфаќаат дека со психопати си имаат работа... па да се спасат навреме. А третиот, што снима, се знае нешто за него? Вакви не заслужуваат женско со прст да ги пипне.
А кој го споделил видеото не ми е јасно, има ли трет, сами ли го споделиле да видиме колкави фраери се? Гадови бре. Имаат ли родители овие гнаси?
Видеото го изгледав до пола,не можев повеќе Жал ми е за девојчево,треба ние женските да отвараме очи со кого се плеткаме. А за гадовиве најстрога казна,да скапат во затвор,крв да плукаат!
Леле Рефке се вознемирив сериозно, уф бре гадови гадосани, добро што ги привеле, но колку ќе останат во притвор колку ќе бидат казнети и дали девојчево некој ќе го штити откако ќе излезат говедава, со вакви кретени не може никој да е сигурен дека нема повторно да тргнат по неа.
Сабајле го гледав на фб ,Приказни од булевар го имаа објавено и една жена у тие групите ,ЖДМ ... Ја само се надевам дека девојчето има татко/брат кој ќе знае каде да удри ,јер ова што е на видеото е страшно нешто ... умоболно ...и не треба да помине така лесно...
Во оваа наша државичка треба да се воведе предмет за самоодбрана на жени... Не одиме никаде со вакви ликови кои се премногу на број, а и остануваат недоволно казнети. И да, треба и предмет за полова рамноправност, ама со оглед на тоа колку машки гледаат насилство врз жените во домот, не знам колку само тоа би имало ефект, затоа велам и самоодбрана на жени...
Не го гледав видеото пошо немам желудник за вакви работи ама прочитав дека одма ги уапсиле. Е сеа да се најде некој џандар курназ па да се упали live и да гледаме како ги помодруваат од ќутек, за такво нешо би имал желудник