Исто како што не се зборува и за другата госпоѓа што згази исто човек кај гоце делчев мостот. И таа којзнае каде се шета, ама овој еден ќе плати за сите очигледно. Правдата за сите треба да биде иста. Ако овој дечкото бил ризик за бегство и влијаење на сведоци, женава уште толку поголеми можности има за истото, ама не се ни спомнува таа сообраќајка.
https://makfax.com.mk/crna-hronika/мајка-и-очув-осомничени-за-трговија-на/ добро, што е ова бе?? што е ова. Господ мора да престане да им дава на сите да се остваруваат како родители, некои заслужуваат на Голи Оток да идат
Сериозно ова? Пријавено е во мвр? Од кого е објавата? Регистарски таблички, опис на луѓето, какво ауди повеќе инфо?
Ова не е од сега… имаше и јас кога бев дете исто и кога бев тинејџер. Само треба да се предупредат децата никој од ништо да не зима ниту да му одговара усно. Додуша не дека ќе има ефект ама ете. Одамна мојата родена земја е несигурна.
Јас пријавив во интервентна на другар А жителите дали пријавиле не знам Превземено е од еден дечко на стори што имаше И во Куманово имало иста дешавка
Јас не знам генерација шо не порасна со ваков случај. И интересно е што никому лично не му се десило туку секој слушнал од некого.
Епа неможе нешто да се случува а да нема никакви докази за тоа.Барем во билтен на МВР ќе стои пријавата
Има ли некаква информација за Петар? Детенцето што се изгуби во мариовско, мислам помина месец, а веќе како да не го ни бараат, како да се заборави..
алоо бре Ти ебам дебилите.Мора да се воведе смртна казна у државава, ама да ја одредуваат оштетените, или роднините на оштетените.Или нека ми купи државата една електрична столица и нека ги праќа.И овие мајчиниве силувачи, и двајцава шупаци под нив. И деца ако имаат, да им се одземат
Што се чудиш веќе, кај нас на најнеписмените како овие, им се дава пристап до социјални мрежи и право на искажување мислење. Јаки се, се дури не им се случи вакво нешто на нивно дете.
сите го гледале тоа и знаеле???? Го гледале? знаеле? Си ќутеле со години? Добро кај живеам бе ало каде? Ако чита некој од тие што ГЛЕДАЛЕ и ЗНАЕЛЕ, дај Боже да ви се врати и пак да ќутите пичка ви материна проста.Болни умови недоквакани…
Се сеќавате на Илче детето од Охрид со целебрална парализа што беше оставено само изгладнето на под да спие? Едвај го спасија сирото за сега од негрижа на нашиве доктори да го умрат.... Не сакала докторката да го прегледа и детето умрело од дехидрираност.