Не туку дека правел проблеми во сите дискотеки,се пијанчел,кршел и демек крив бил,не била дискотеката крива. Долг статус е пишан од особа која ја познавам.
И да се понашал хулагнски стварно не оправдувам да е отепан до смрт.. Можеше многу подруг крај да има ова ако се решеше на помирен начин, не вака. Ама јбг, не е прв пат да се деси ова на вакви места.
Ma kako da ne, ednas da te vidat da skrsis nema da te pustat so oci da ja vidis diskotekata cim e za niven gaz a ako se raboti za drug ne gi boli ni gazdata ni obezbeduvanjeto ai masala
Многу филозофирате непотребно. Очигледно не ви се јасни некои работи во животот. Сакате да излегувате во проблематични места каде добар дел од популацијата е делумно проблематична, тогаш треба да сте свесни за ризиците и НЕМА КУРЧЕЊЕ ако дојде до некоја конверзација со висок тон. Едноставно се извинуваш, вртиш газот и да те нема од таму. НЕМА КУРЧЕЊЕ, толку е едноставно. Нема тука гордост, достоинство, она мене ќе ми се понаша, глеј го сељаков шо кур сака и слични мисли, кои ви поминуваат низ глава. Заборавете тоа, затоа што многу ситни инциденти завршуваат фатално и со смртни последици. Егото и ниските страсти задржете си ги дома, а разумот треба да ви работи што добивате и губите во ситуација проблемот да ескалира. Закони, устав, држава, полиција ништо не ви значат тие моменти, туку вашата ментална интелегенција да смирите ситуација и да извлечете најдобро. Гледам девојчево на форумот споделува дека се тепала, пресметувала со машки и девојки. Остави тинејџерски тепачки. Не дај боже да налеташ на некој психопата, па да те провозат во гепек или доктори на Карил да те составуваат, а такви ги има поприлично многу, тогаш ќе видиш што значи да си блиску до смртта, никогаш да не ги видиш родителите и што значи желба за живот. Мој совет. Не возвраќајте на будали, терајте си свој бизнис и работа, избегнувајте проблематични места и типови.
Па и Тот сигурно бил пијан,затоа кажуваат дека не конзумирал недозволени супстанци,за алкохол штама,факт е дека пиел и тој можеби и затоа така акнал на бетон без да се задржи...само гласно размислувам.
Добро зошто се секогаш факате за жените и ви се бод у око во вакви ситуации како тие двајцата да се невини или вообичаено е тоа за мажките да покажуват вандализам.. 100 машки да се убијци една жена на жената ке и се опнете.
Искрено ми е жал што ќе се сложам со ова. Секогаш советувам и по дома и за себе, подобро наведни глава во вакви ситуации отколку да останеш без неа. Денес баш на семафор кај Момин поток, тип го блокира сообраќајот за да му излезе на еден друг во кола, среќа светна зелено па првиот избега, а другиов со трчање по него... на другарче му дојдоа на врата и бокс со оправдание, ти мене ќе ме претицаш. Само трпение да се има ако може.
Nikoj ne kaza deka tie se pomalce krivi, no licnosta (zenskoto) odamna trebalo da e vo soodvetna ustanova
Пред некој ден гледав интервју на еден познат српски ММА борец и го прашуваат во стил која е најдобра боречка дисциплина ако во случај те нападне некој на улица со нож, а тој му одговори дека најдобра боречка дисциплина е да избегаш, затоа што ако некој психопата решил да те убие тоа ќе го направи на секој начин
Според видеото што го гледав тој најверојатно се онесвести од ударот по кој следеше паѓањето на земја. Многу убаво се гледа со каква сила го мавнаа.
Денис+ тројца обвинети = 5 души? Или и таксистот го рачунаат? Кажаново па ич не ми личи верно. А и не знам како е јавноста крива за затворањето на диското. Инспекции на вакви места треба да се нормална работа, тоа газдата треба да си мисли.
Се сложувам со ова, нема никогаш да дознаеме. Не е ситуација која се случила во дел од секунда или неколку секунди, па да биде во афект или невнимание. Јас мислам толку им се мозоците испревртени, што се сосема способни и да испланираат нешто такво.
Јас коментирав апропо на коментарите погоре дека премногу го удриле затоа така паднал,а сум видела и флаши од глава кај шо им кршат па ништо не им било освен исекотини,се е склоп на околности.
И што сега? Што е со изјавата на девојката каде што вика дека ја фатил на незгодно место? И ова паѓа во вода. Демек за такси се скарале. Уште што ќе измислат, не знам. Само они ја знаат вистината. Ние може да претпоставуваме колку сакаме.