На вести кажаа дека станува збор за пресметка меѓу криминални банди. И дека е убиен наркобос од Грчец. Мислам, немам ништо против да си се пресметуваат, тоа е нивниот свет. Ама на некој рид. А вака, буквално ни крив ни должен ќе си настрадаш оти си сакал кафе да пиеш негдека или да прошеташ.
Киднапиран е и внукот на Бошковски. Внукот на Љубе Бошковски е киднапиран од лица од Албанија и Турција
Еве го идентитетот на убиените, но неофицијално најмалку 7 лица се повредени. https://a1on.mk/macedonia/mvr-potvr...-vo-charshija-ubien-e-jeton-krivanjeva-zhila/
Аман бре, не бевме ваква држава, да му е страв на човек овде деца да има веќе, не знам во што се претвори оваа држава.
5 вооружени влегле, во униформа и со фантомки на глава, се претставиле како полиција, рекле дека е рација и никој да не мрда. Се качиле на вториот кат, им пукале во глава/ ги изрешетале. Значи утре ќе седиш некаде, ќе упадне група, ќе извика дека е рација и ти не знаеш дали е for real или успат може да бидеш и ти изрешетан Не оти некако може човек да се спаси во таква ситуација, ама ај.
@mssuniquee Трето лице е пуштено на домашно лекување, потврдиле од болницата. Но, за убиен келнер никаде не прочитав. Греота ако е така.
@Alexandraaa21 Ова се жртвите, што значи млади биле и двајцата. Од десно момчето дури и премладо ми изгледа.
Greota poznat mi e covekot sigurno sum go videla setajki nataaamy, a momceto od desno mnogu mlado, ako ne se izmislici :/ zal mi e taka, ne znam sto se desilo sepaak covecki e da ni bide zal mnogu normalno..
Нека ги бараат на Косово сега. Детали за двојното убиство: Влегле во униформи, викале да не мрдаат, па им пукале во глава Убијците од Чаршија избегале со „ауди“, кое е запалено на излезот кон скопската обиколница
В0НРЕДНА ВЕСТ: TEН3ИЧНО МОМЕНТАЛНО ВО СКОПЈЕ – ЦЕЛА ПОЛИЦИЈА НА НО3Е, НАД 100 МАЖИ НА МЕСТОТО НА УБИСТВОТО https://news24ha.com/archives/21188
Ќе настрадаш само ако се дружиш со такви или одиш по такви места. Нема друг начин,едино може некој случаен минувач да настрада другото се е поврзано меѓу себе. Оваа кафичот е дувло на нарко дилери , што би барала ти таму инаку. Дајте не жалите тука криминалци, нивниот крај се знае каков е. Уште ќе има вакви пресметки штом решиле да се расчистуваат, а овој им бил еден од главните. Само штета за министерот баш се пофали дека се намалил криминалот.
@Sielo❤️ Како човек да знае однапред во кое кафуле да не влегува? Има и луѓе што не се од Скопје, има и туристи итн. Не им на врата пишува, еј дувло на наркобосови сме, од 9 до 10 решетаме. Секој може да се најде на погрешно место без да знае.