Црна хроника

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ицолгудбејбе, 31 март 2017.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    127.980
    Да!!! И одбила да и помогне!!!

На Medea. и TammiB5 им се допаѓа ова.
  2. mece23

mece23 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    787
    На кого одбила да помогне?

3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    127.980
    На Росица. Ја молела да го сопре.

На Medea. му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mece23

mece23 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    787
    Лелее, кутрата девојка. Значи мајкаму е пола виновна, пола затоа што не го сторила таа ова злосторство. Уште наставничка, жена што треба да е пример за воспитување и однесување. Не сакам да ја коментирам многу, не ја познавам ама да дојде некој и да ми се пожали од моето дете а јас така да си седам тоа е незамисливо. Уште милион пријави без разлика дали од девојки или од други причини... страшно, велам јас дека е за да се плаши човек

5. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.905
    Допаѓања:
    41.512
    Ау извини, ова те тригерна да пишеш, ништо друго немаш да додадеш на темава?

На Nausicaa и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    127.980
    Ја држел Росица затворена во соба без телефон, мајка му била во станот, ништо не презела. Одвај излегла и отишла да го пријави.
    После два дена пред да и ја запалт колата и пишала на мајка му за помош, оваа: Што па мене ми пишуваш.

На Medea., TammiB5 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  7. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    3.491
    Ќе испадне муабетот сама си го барала, да и таа и другите пред неа, не сфаќате дека успешно ја манипулирал и веќе кога не можела тој притисок да го издржи реагирала, но никој не и помогна. Не разбирам зошто секогаш кога се случува ова со мажите се наидува некој да зборува дека жртвата е крива.

На eliesaab, lorenn и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  8. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    11.424
    Излегла со молење и ветување дека ќе одат и ќе побараат помош за нивната врска, па така психово ја пуштил..

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mece23

mece23 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    787
    Страшно и греота... според ова цела фамилија психопати.

На eliesaab и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    127.980
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    127.980
    Еве

Прикачени фајлови:

На Medea., eliesaab, Cutiepie1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.482
    Допаѓања:
    25.345
    Ете ве вас поинаквите мажи, не вие не сте такви мрднати, не тепате, не сте агресивни, фини ангелчиња сте. Ама затоа сте глупи ко к и пишувате и мислите вакви идиотски работи кај што жртвата е крива што налетала на психопат. Пошо кога го запознала, на чело му пишувало "јас сум психопат", и таа замисли си сакала од ѓаволот што бил да го претвори во ангел. (facepalm) Леле бе, леле, какви идиоштинииии! И вас треба да ве изучуваат жими сè, да видиме кај е проблемот...

На Mrs. right, Priroden, Калатеа и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    3.491
    Обратно е уствари, синовите се огледуваат на таткото и каков е односот на таткото со мајката, макар ни ова не е мерило дека некој ќе стани психопат таков му бил генот и може некои околности кои довеле до ова.

14. mece23

mece23 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    787
    Цела фамилија психопати очигледно и нема што да се додаде. Само знам дека овде правда нема да спроведеме и дека овде нема да промениме ништо можеме до утре да пишуваме. Се додека парата ги отвара вратите и врските ја вршат работата ништо од нас. Никој не треба да е над законот, секој да си одговара за постапките... ама овде тешко. Родителите се знаеле наместо да го запрат тие му помагале. Па ако треба во затвор ќе лежи во затвор, ако треба во болница ќе оди во болница, ако му фали ќотек ќе јаде ќотек...

На Larea, eliesaab и lorenn им се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.307
    Допаѓања:
    68.041
    Проблемот е со тебе што пишуваш на една ваква брутално осетлива тема за жена која беше убиена на ужасен начин, на најголемиот женски форум во Македонија. Затоа можеби побарај си место на друг форум каде што ќе те толерираат, или шири ја омразава на социјални мрежи. Најдобро би било нигде да не пишуваш, ама ете, тука сме.
    Овде барем не мораме да те читаме, можеш да одиш на траен одмор.
    И, останатите машки членови, ако имате уште такви зборови како членов погоре задржете ги за себе, или истурете ги на друго место, не овде.

На nice-girl, LiquidLuna, Hoping и 21 други им се допаѓа ова.
  16. flawless.

flawless. Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2020
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.404
    Ај да не се изразувам што ме боли. За однесувањето на секоја индивидуа се одговорни само и само тие самите. Ни мајка ни татко ни комшии. Ако ти сам немаш мозок не може никој ни да ти даде ни да ти земе. А од вакви “верници” како тебе си страдаме што мислат дека доволно е да одат во црква само.

На Biljarkata, rainbowec, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  17. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.175
    Допаѓања:
    8.038
    Оф боже... абе дечко, за што дојде ти тука на темава и на форумов воопшто?
    Очигледно на вас мажите кога нешто не ви е по ќеиф одма е жената крива за се... до кога со префрлање на вина? Кога ќе се погледнете себе малце, ќе ставите прст на чело, дали можеби кога нештото не оди проблемот е до вас, дали можеби размислувањето треба да се промени, однесувањето да се прилагоди?
    Ама не, жената ви е и за тоа крива пошто не игра како вие што свирите!
    Како бившиот што ми викаше, добра беше додека ќутеше и не ми возвраќаше, сега нешто многу си се дигнала, многу јака си станала. Не чинев пошто конечно си го кренав гласот и си ја сфатив својата вредност, не дозволував повеќе да ме манипулира и да има контрола врз мене!

И за сите вас што викате дека бил МЕНТАЛНО БОЛЕН, да ви кажам нешто.
    Во денешно време СИТЕ до еден имаме проблеми со ментално здравје, со оглед на тоа во каков свет живееме...
    Тоа не значи дека треба да се испоубиеме меѓу себе, туку значи дека треба искрено да се погледнеме самите себе во очи и да си се соочиме со демоните кои ги носиме. Да им пружиме отпор и да не им дозволиме да ни го поматат умот. СИТЕ се бориме со самите себе, ама исто така СИТЕ имаме ЛИЧЕН избор како ќе постапуваме.

На LiquidLuna, Stressed Out, Nausicaa и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.022
    Допаѓања:
    24.500
    Ова маживе уствари сами се брукаат со муабетиве.
    Значи ако ете се гледаат со некоја што не е цвеќе за мирисање, место да си го сочуваат достоинството и да се тргнат настрана ко разумни луѓе, они ќе ја следат, демнат, напаѓаат, на крај убијат.
    Браво дечки, терајте. Само се закопуете подлабоко у гоВна, иначе мене ич не ме погодува тоа шо зборите

На eliesaab, Manako2, Curious cat и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    785
    Допаѓања:
    2.730
    Во вас нема човечка душа туку црн ѓавол.

Го сакате бог, тепате све помало од вас.

Го сакате бог, ги вреѓате со курви и кучки.

Идете во црквите и џамиите, за после да удрете остро на туѓо чедо.

Се крстиш секој пат кога ќе поминеш покрај црква за да земеш живот што не е твој, како кукавица.

Се тркаш да го фатиш крстот за да може да кажуваш како сами бараме да сме удрени, силувани и убиени.

А ти жено, правиш лепчиња за прочка за помирно да спиеш кога жртвата на син ти те моли за да живее.
    Господ за вас не постои, а ни вие за него.

Гроб да немате, кукавици едни распрдени.

На Mrs. right, eliesaab, TammiB5 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.284
    Допаѓања:
    8.150
    Како може она да го наведе да ја убие. Лошо звучи, ама пресмешни и трагични и ретардирани ми се постовите на поедини серковци што всушност никој ни сопствена мајка не ги сака. Таа била таа што пријавувала, таа била малтретирана. Пологично е таа да била наведена да го убие, не обратно. Му раскинала, не го сакала, биди маж бре, најди си друга. Кога веќе некој не те сака, која сатисфакција ја имаш да бидеш со некого. Не знам.

Кукавица, распрдена. А дека на чело му пишува дека е психо, па вас што ве читам, исто смешни ми сте. Најголемите психопати се вистински привлечни, шармантни, елоквентни. Не му треба да те киднапира, одиш сама кај него.

Јас мислам дека не бил таков, барем не со убиствени нагони. Но, по сликите се гледа каде почнал да конзумира нешто. Фацата издава на што си. И како торта, веќе ги имал состојките, му требало шлаг, како дрога, да го истакне демонот во него.

А овој горе утепаниов што релативизира, може и иден ,,урбан фраер" е. Не бе брат, ми грешеле во животот, болно, не отидов да ги убијам. Ај доста таму.

На Ouravanture, Golden, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.