Чевли

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Emilija, 11 ноември 2009.

1. Kli123

Kli123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    10
    Фала ти многу

2. Снегулк@23

Снегулк@23 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.663
    Допаѓања:
    5.621
    Не знам конкретно за што ти се ама за квалитет удобност и издржливост и цена ги бирам скечерс пред тимберленд, мислам дека се преценети

3. Kli123

Kli123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    10
    Сакам да земам за на работа, има денови кај што треба да бидам 8 часа на нозе а со Биана не можам, со Глечер можам ама во градов оваа година не донесоа нивни чевли а тие што ги купив од кај нив ми се на штикла и некогаш ми е проблем (а со бројот и тие ми се чудни некогаш почнуваат од 35 а некогаш ги прават од 36 и не знам кој број да нарачам), сакам и да не ми се лизгаат на снег кога ќе има и мислев од Тимберланд да не се добри за се ова, дополнително имам проблем со стапалото знае да ми отече и затоа мислев тие да не ми се погодат за се

4. Снегулк@23

Снегулк@23 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    3.663
    Допаѓања:
    5.621
    За тоа што ти треба само скечерс

5. Kli123

Kli123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    10
    Ти благодарам многу за секој совет❤️

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    1.810
    Барам вакви чизми, мислев можам да нарачам од Страдивариус ама изгледа сеуште не може оналјна да се нарачува од таму. Има некаде слични од каде што можам да нарачам?
    IMG_1112.png

7. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.510
    Допаѓања:
    37.038
    Мене Тимберланд чизмите ми се многу удобни. Носам број 38 и чизмите ми се 38. Детски броеви имаат до 38 и такви земав поевтини беа. Влечки за лето од Тимберланд не ми се погодија.
    Исто купив лани чизми водоотпорни Palladium од Office Shoes и тие се супер. Меки и лесни по цело денови на нога во нив бев лани еден период.
    Од Скечерс до сега ништо ми се нема погодено нит во удобност нит во квалитет.

8. Kli123

Kli123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    10
    Јас уште не нарачав, конкретно зошто имаат табела на должина на чизмите што не знам дали за сите чевли им е таа... Дефинитивно ќе одам да ги пробам и купам па ќе ви кажам импресии