Mотори

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од karak, 16 јуни 2010.

1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Аее ми се погоди темава
    Обожавам мотори големи брзи :)
    Сега гледам ќе биде ова Мото-Фестот со овие ноќните волци или ноќен волк :) на кале
    Има наградна игра на ммм па кој ќе побрза можеби и ќе добие нешто :)
    http://mmm.com.mk/?ItemID=8406287C59991 ... C28386AEC3
    Иначе се имам возено на веспа но се имам возено и на чопер [​IMG]
    Фантастично е особено оној дел,брзо возење на празна улица,летно време,пролетно ветерче ти ја дува косата..авв :)
    [​IMG] би сакала на некој ваков да видам како е :)

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Хммм, се возиме со дечко ми веспата негова, ама искрено и не ги сакам баш моторите. А како иде се повеќе ги замразувам. Ете лани додекA бевме на одмор, во десет дена видов 6-7 сообраќајки баш со мотор. Имаше и смртни случаеви, па како иде фобија ми прават :worried: Ај додуша ова веспиве и не возат којзнае колку брзо, ама што си е сигурно, сигурно си е.

3. Tamarax3Ronaldo

Tamarax3Ronaldo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    Го имам возено моторот на тато, Сузуки од Хајабуса :inlove: :inlove: :inlove:

4. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    Избудалена сум по мотори, но не по веспи и чопери :D
    си ги обожавам [​IMG] :inlove: братучед ми има вакоооов и секогаш го трујам да ме возииии. Тешко него со мене :D :D

5. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Обожавам да се возам..но друг да ме вози..Јас не баратам многу со моториве..Паничарка сум :D :D

6. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    сакам мотори и сакам да ми купат еден .. ама имаме фамилијарно неубави случки со мотори па моите за жива глава нејќат да ми купат :(

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Имам мотор ама не ми даваат да го возам :^) Инаку сакам голееми мотори :rofl: И поубаво ми е да ме возат :) :)

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    мотори сакам, ама зависи кои .. На пример чопери интересни ми се, но не и убави..
    Мој тип, и онака највеќе што ги сакам, просто да се заљубиш во нив е ваков ,
    хонда :inlove:
    И да, кога ќе видам некој во град со ваков голем мотор, се вртам, ама не по него, по моторот :!: :lol:

9. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Аууу си најдов тема како за мене. Обожавам мотори и многу пати знам да го возам на дечко ми (Honda CBR 600cc), затоа што едноставно обожавам.Не сум толку љубител на коли колку на мотори.Инаку моја омилена марка е дефинитивно хонда :)

10. GaGa-GirL

GaGa-GirL Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    4
    И јас обожавам мотори, татко ми има два, ама јас не смеам да ги возам. На моја среќа дечко ми има ваков мотор и често ме вози :D

Прикачени фајлови:

11. KrystalTears

KrystalTears Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    29
    Сакам мотори особено оние големите. :) Но се многу ризични, како и да е би сакала да се возам на еден.

12. femina.sk

femina.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    144
    Брат ми ги има исти,иначе вториот го возам ко луда али големиот нешто ме кочи.. :D

Прикачени фајлови:

13. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    јас уште од мала имам мотор нон стоп сум качена на него ама скутерчиња си возам а не такви големи мечки.....скорото го расипавме со брат ми па сега ова лето ни купија нов и се возиме со дечко ми.....
    инаку лани дечко ми ме зима со кола и вика сега ќе се паркираме на едно место треба да дојде другар ми нешто и ја ок!!!!!дремам.....
    и еве го овој другар му иде со еден мотор огромен незнам ни што мотор беше......и дечко ми вика:
    -качувај се ќе те возам.....и ја леле радосна ќе се возам на голем мотор...а тпката кратко фустанче газот целе се гледа.....нема врска ни на моторот....и ја се смести се тоа и дечко ми ГАСи јас мислам глават ми се откачи ваква бев :o и коа се стегнав летаме на еден пат со 120km.....и едно време на една кривинка многу страшно стана и јас на увото на дечко ми коа почнав да викам:
    аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...........(се дерам не ме слуша од бучават)си викам ќе фо штипам за мешето секаоко за него се држам кога ќе го зболе ќе престане....и ја почнав да штипам и после две мин застанува дечко ми и ми вика:
    -ма шо ме штипиш бе срце ме боле.....
    и ја му вика
    -па и мене ме став бе срце врати ме незад!!!!!! :^)
    и ај се вратиме и јас како се симнав од моторот каа си ја ѕивнав на плачка...и другар му ми се смееше.....и ја налутена :devil:
    веќе на таков мотор не...ќе си се возам на мојто не сакам трауми..... :lol:

14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Татко ми има Хонда од оние за трки. ама сама не го возам. :doh:

Иначе ги обожавам, а глупо ми е кога не глеаат ко да возиме вселенски брод. |(

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
  16. FuriousBaby

FuriousBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    2
    Мотор, брзина, адреналин... Преголема страст за мотори! Моите блиски исплашено ме реметат секој ден -“Кога се качуваш на мотор да знаеш дека со едната нога влегуваш во гроб!“ :^)
    Епа јас би рекла дека Тој што се обидува да лета,а сеуште не знае да оди.. лошо му се пишува!
    Така да точно е тоа дека повеќе од сообракајќиве се со мотори, но тоа е заради неписмените,прости луѓе кои се качуваат на мотор за да бидат забележани. Кога ке го возиш моторот со страст, љубов, претпазливост.. не е ништо поопасно од кола ;)

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    во чест на започнувањето на новата сезона во катар на мото гп повелете кој гледа нека си ги каже фаворитите :lol:

Прикачени фајлови:

18. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27
    обожавам мотори и често одам на мото собири
    :rock:

19. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    - Немам никакво мислење, не сум ни запознала некој моторџија за да имам оформено мислење.
    - Не сум се возела, ниту сакам.
    - Што е тоа?

Заклучно: мразам мотори. Ме плашат. :)

20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Адреналин 100 :rock:

Свесна сум дека се опасни и се тоа ама си верувам во судбина бре . Ако сака да ти бидне нешто ќе ти бидне :!: и на 2 и на 4 и на 16 тркала !
    Ептен ми е филмот некогаш да си земам од овие големиве скутрчињава не ми го прават ќејфот :shake: како овие големиве горе ... Таков црн јас во кожна јакна , со цвиките на мене 8) . Импосибл мишн 2 :D Отидов јас се занесов ај биче и тоа некад :rofl: .

Има некоја што поседува ваков мотор значи не чопер него од овие тркачкиве и цена :?: . Да знам колку ми е далеку од целта :wasntme: :lol: