Аее ми се погоди темава Обожавам мотори големи брзи Сега гледам ќе биде ова Мото-Фестот со овие ноќните волци или ноќен волк на кале Има наградна игра на ммм па кој ќе побрза можеби и ќе добие нешто http://mmm.com.mk/?ItemID=8406287C59991 ... C28386AEC3 Иначе се имам возено на веспа но се имам возено и на чопер Фантастично е особено оној дел,брзо возење на празна улица,летно време,пролетно ветерче ти ја дува косата..авв би сакала на некој ваков да видам како е
Хммм, се возиме со дечко ми веспата негова, ама искрено и не ги сакам баш моторите. А како иде се повеќе ги замразувам. Ете лани додекA бевме на одмор, во десет дена видов 6-7 сообраќајки баш со мотор. Имаше и смртни случаеви, па како иде фобија ми прават Ај додуша ова веспиве и не возат којзнае колку брзо, ама што си е сигурно, сигурно си е.
Избудалена сум по мотори, но не по веспи и чопери си ги обожавам братучед ми има вакоооов и секогаш го трујам да ме возииии. Тешко него со мене
сакам мотори и сакам да ми купат еден .. ама имаме фамилијарно неубави случки со мотори па моите за жива глава нејќат да ми купат
мотори сакам, ама зависи кои .. На пример чопери интересни ми се, но не и убави.. Мој тип, и онака највеќе што ги сакам, просто да се заљубиш во нив е ваков , хонда И да, кога ќе видам некој во град со ваков голем мотор, се вртам, ама не по него, по моторот
Аууу си најдов тема како за мене. Обожавам мотори и многу пати знам да го возам на дечко ми (Honda CBR 600cc), затоа што едноставно обожавам.Не сум толку љубител на коли колку на мотори.Инаку моја омилена марка е дефинитивно хонда
И јас обожавам мотори, татко ми има два, ама јас не смеам да ги возам. На моја среќа дечко ми има ваков мотор и често ме вози
јас уште од мала имам мотор нон стоп сум качена на него ама скутерчиња си возам а не такви големи мечки.....скорото го расипавме со брат ми па сега ова лето ни купија нов и се возиме со дечко ми..... инаку лани дечко ми ме зима со кола и вика сега ќе се паркираме на едно место треба да дојде другар ми нешто и ја ок!!!!!дремам..... и еве го овој другар му иде со еден мотор огромен незнам ни што мотор беше......и дечко ми вика: -качувај се ќе те возам.....и ја леле радосна ќе се возам на голем мотор...а тпката кратко фустанче газот целе се гледа.....нема врска ни на моторот....и ја се смести се тоа и дечко ми ГАСи јас мислам глават ми се откачи ваква бев и коа се стегнав летаме на еден пат со 120km.....и едно време на една кривинка многу страшно стана и јас на увото на дечко ми коа почнав да викам: аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...........(се дерам не ме слуша од бучават)си викам ќе фо штипам за мешето секаоко за него се држам кога ќе го зболе ќе престане....и ја почнав да штипам и после две мин застанува дечко ми и ми вика: -ма шо ме штипиш бе срце ме боле..... и ја му вика -па и мене ме став бе срце врати ме незад!!!!!! и ај се вратиме и јас како се симнав од моторот каа си ја ѕивнав на плачка...и другар му ми се смееше.....и ја налутена веќе на таков мотор не...ќе си се возам на мојто не сакам трауми.....
Татко ми има Хонда од оние за трки. ама сама не го возам. Иначе ги обожавам, а глупо ми е кога не глеаат ко да возиме вселенски брод.
Мотор, брзина, адреналин... Преголема страст за мотори! Моите блиски исплашено ме реметат секој ден -“Кога се качуваш на мотор да знаеш дека со едната нога влегуваш во гроб!“ Епа јас би рекла дека Тој што се обидува да лета,а сеуште не знае да оди.. лошо му се пишува! Така да точно е тоа дека повеќе од сообракајќиве се со мотори, но тоа е заради неписмените,прости луѓе кои се качуваат на мотор за да бидат забележани. Кога ке го возиш моторот со страст, љубов, претпазливост.. не е ништо поопасно од кола
во чест на започнувањето на новата сезона во катар на мото гп повелете кој гледа нека си ги каже фаворитите
- Немам никакво мислење, не сум ни запознала некој моторџија за да имам оформено мислење. - Не сум се возела, ниту сакам. - Што е тоа? Заклучно: мразам мотори. Ме плашат.
Адреналин 100 Свесна сум дека се опасни и се тоа ама си верувам во судбина бре . Ако сака да ти бидне нешто ќе ти бидне и на 2 и на 4 и на 16 тркала ! Ептен ми е филмот некогаш да си земам од овие големиве скутрчињава не ми го прават ќејфот како овие големиве горе ... Таков црн јас во кожна јакна , со цвиките на мене . Импосибл мишн 2 Отидов јас се занесов ај биче и тоа некад . Има некоја што поседува ваков мотор значи не чопер него од овие тркачкиве и цена . Да знам колку ми е далеку од целта