Miss Sporty козметика

Дискусија во 'Лице' започната од LivingGlam, 30 септември 2010.

1. LoOnyD

LoOnyD Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    392
    маскарата во тегет опаковка за волумен е супер..повеке пати сум ја користела и супер е!

2. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.686
    Маскарата ја користам веке неколку години и многу сум задоволна, други производи немам пробано.

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.571
    Допаѓања:
    11.134
    Имаат добра козметика,значи се` освен пудрите...Јас моментално користам од време на време едно карминче,што е посветло од сликава [​IMG]
    ... Исто така и оваа маскара ми е добра,често ја ставам,покрај супер шокот од авон:

Немојте да се зафркнете да ја купите оваа пудра,ем течна е ко вода ем ништо не покрива!

4. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    вчера си ја купив маскарата на miss sporty xxl long во темно плаво пакување е и не е воопшто лоша.. а ја платив 140 денари.. :)

5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Да ти одговорам за лаковите за нокти од мисс спорту-не се трајни ама ич!во unique се 70 и 120ден(зависи од амбалажата) и веднаш за 1ден се љуштат.од пазар се потрајни!!! ми се допаѓа маскарата-розова,ја имам користено и пудрата ама ич не покрива.
    Мислам дека од оваа марка само маскарите вредат(барем колку -толку) :)

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Потврдувам :!:

Иако од цел Јуник ова е најефтината козметика, јас не ни очекувам ништо посебно од неа.
    Сеа купив коректор, ништо посебно.
    Кармините ги гледав ич не се добри.
    Маскара не сум купила, ама не ни планирам ;)

7. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    имам користено, маскара и разни сјајчиња а пудрите ставрноим се без веза течните, а камена имав еднаш и добра беше

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Јас лак си купив завчера , така како млечна боја . Пишува трае до 7 дена , баш убаво ми стои .. мислам и некој друг да зеам . Инаку 60 или 70 го земав .

9. Feminas

Feminas Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Зависи каков лак ќе купиш.. Мислам дека млечната боја на лак од тој вид на производ .. 100 и нешо е тој лак а има и од поефтините али многу се лупат.. А Од Miss Sporty козметика има Многу убави сјајови ! Мислам дека се околу 200 денари малце се скапи али се квалитетни :lol:

10. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970
    Моливчето црно е супер. Трае подолго и ми се свиѓа што не е бледо.

На baby-star му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Пред некој ден го купив пудрово но јас бидејки сум со мн светол тен беличка сум ова ми е премногу портокалово таков ефект ми дава ..така да ке ми стои дома за украс...а моментално ја користам и маскарата мн сум задоволна ем не е мн скапа само 120 ден. а супер е

На KittyT му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marijana..maca

marijana..maca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    А дане знаете што е разликата помеѓу боите на маскариве.. јас користам цела розева задоволна сум да и баш ваа недела треба да си купам нова па дали да пробам и од другите бои или ... ? ;) :)

13. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    баш пред некој ден си купив маскара,темно плава опаковка...мн ми е убава,ама некако не ми е баш многу полна...сакам да прасам како ги даваат од продавница кога ги купуваш,во кутивче,така како "вакумирани"...или онака само маскарата...пошто мене само ми ја ставиа маскарата во кесенце и мозе од мисла ми е ама некако ми е сува...нз :$

14. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    од мисс спорти ја имам пробано само пудрава и мене ми одговара, не е баш лоша, а и многу убаво мириса[​IMG]
    па различни бои различни "функции" си имаат, некоја е за волумен, некоја за издолжување....си пишува на нив

15. marijana..maca

marijana..maca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    па и мене ми ја дадоа само маскара без паковче и исто така не ми беше мн полна.. може и од мисла арно викаш :lol: :lol:

16. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Моите другарки ги користат пудрите и се многу задоволни, јас од оваа колекција го користам коректорот и лакчињата за нокти (имаат многу тренди нијанси, а се релативно ефтини, околу 60 денари)

17. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Првата маскара што си ја купив беше од Мiss Sporty Fabulous Waterproof Mascara и искрено ја купив само заради пакувањето. Ама испадна дека е стварно супер и оттогаш ми е Holy Grail Mascara! Само таа успева да ми ги задржи извиктани трепките :) Обично ставам еден слој од miss sporty mascarata а потоа уште неколку слоја од некоја друга по волумизирачка маскара.

Пудрите, коректорите, и сенките не се баш најдобри :(

18. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    5.146
    јас пред некој ден си купив лакчиња за нокти, не ми се видоа скапи околу 70 денари беа и убави. Од само едно нанесување многу убава боја се вади,ама не траат, 2-3 дена најмногу

19. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    a kade moze da se najdat proizvodite ili ima nekoja prodabvnica i kade e :worried: ?

20. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    5.146
    Би требало да ја има во сите парфимерии, со сигурност ja има во Космо

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.