^ Кога ќе купам тука кошула од евро ипол и чизми за 7 евра нека ми јават и мене Него како и за отварањето на Рамстор и на Веро и Џамбо ете така и сега се пушти трач се ќе било на 50% попуст. Па слушам како ќе оделе порано ред да фатат. Со среќа нека ви е, одете од вечерта да фатите место и единствен попуст и поклон ќе ви биде балонче и чоколатце Иначе видете внатре колку уште има работа. http://www.youtube.com/watch?v=C4zHU__Nc7U А и пола ќе го отворат останатата половина ќе се доградува. Значи ти пробуваш, до тебе багер копа. Македонска работа, не ми е јасно зашто не почекаа со отварањето. Абе отвори го цел трговски како што доликува. Светски трговски најавуваат, а циганска работа прават и организираат.
Како и да е, едвај чекам, ќе киснам таму сигурно. А слушнав и муабет дека ќе се отвори дискотека под трговскиот, ако е точно супер ќе биде
Имам другарка чиј татко ќе има продавница тука и дознав дека на 4 на отварањето ќе бидат отворени сите продавници на прв кат, а на вториот скоро ниедна. Јас лично нема да идам на отварање зашто ќе биде сигурно премногу гужва. И да мислам дека цените ќе бидат малце повисоки.
Епа тоа што веќе каснат со отварањето и оние како Керфур што веќе се во загуба е поважно од желбата на граѓаните да се отвори цел трговски наеднаш - они и вака и така ќе дојдат. Работава е да не продолжат да се бунат овие јакиве ќе го отвориме нивниот дел, таму најмногу ќе се работи да не се крева врева, а другите што си ќутат може и да почекаат... епа нормална работа. И ја би сакала да се отвори се наеднаш да прошетам ко човек, ама разбирливо ми е зошто е и вака.
Луѓе не кревај те паника летово беше пекол 45па и повеќе степени имаше денови кога воопшто не работеа така да нормално еда каснат,сите сакате да го видите трговскиот а никој не збори за шопинг ихихихихих
Јас сум многу збунка.... Ја гледав листата на продавници толку пати, последно пред 1 месец максимум, и НИКОГАШ не го имав видено Алдо Сега, откако пиша другата членка, го најдов! Дали тоа отпосле го ставиле на листа, или јас сум била ќорава цело време??? Па ко за беља, не слушнав и некој да искоментира за да проверам....
http://www.aldoshoes.com/country Еве и на нивен официјален сајт стои Macedonia. Спојлер Наместо поклон ,,во плико,, ќе добиеш чевли
^ А бе сигурно стои, чим сега е на листата и на трговскиов, ама мене ми беше прашањето ОД КОГА се знае дека ќе влезе..... Спојлер Ај нема врска, што се замарам и јас, битно дојде и ќе си добијам чевли :geek:
Абе ова отварањево му доаѓа ко аква паркот у Штип,а?! А се знаеше тоа уште пролетта дека нема цел да се отвори.
Уууу се извинувам,се извинувам. Во ред е да се побуниш,знаеш дека?! Таков срам... не секој град го заслужува!
сити мол ќе биде целосно отворен со сите продавници внатре освен теранова, котон и кината...ова од инфо блиско до дирекцијата на молот
Па нема врска тоа со дирекцијата на молот туку од желбата и ажурноста на сопствениците на продавниците, со исклучок на киното, за тоа незнам. Сите брзаат да им бидат готови продавниците на отварањето и не гледам причина зашто би го одложувале тоа, освен ако немаат капитал за да си го уредат дуќанот. Јас бев вчера и стварно незнам како ќе успеат да средат се за една недела. Има дупки од сите страни, внатре нема дооформено некои дуќани. Се работи 24 часа за да се заврши работата и осеќам дека ќе биде се фушерски напрено површно и ради реда. Зара е огромна и Манго е многу убаво среден внатре. ЊуЈоркер си ја наредиле робата а што ќе им се напуни со прашина не е битно. Ќе се запрашат така добро алиштата што на отварање ништо чудно и бели да бидат. ДМ и Космо се редат. Космото е прекрасно, не е како другите, ќе изгледа многу луксузно. Ентериерот на целиот трговски многу не ме воодушевува, дали дека уште е недограден ама нема некој добар распоред. Ова за приземје зборам, нагоре е забранет пристап