Sto da pravam

Дискусија во 'Канта' започната од katroneli4ka, 8 септември 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. katroneli4ka

katroneli4ka Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Vaka skoro ke pravam 20 godini imam decko so koj sto odam 2 godini i 2 meseci super mi e so nego go sakam znam deka i toj me saka no dosega sni nemale odnosi. Sne bile zaedno i na odmor sami, sum spiela i kajnego doma so nego vo ist krevet i sega doslo i do triejne do orgazam no neznam dali da mu dadam :lol: malku pomos i meslejne fala odnapred :hai:

2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Заедно сте 2 години и 2 месеци, имаш 20 години, се е супер- а сепак немате секс??? А тој сакал да имате секс до сега или???

3. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    da sekako deka saka od koa sme zaedno nemal seks znaci 2 godini i nekolku meseci normalno e da saka neli

4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    9.392
    Aко те посакува и сака е нормално,но дали и ти посакуваш да бидеш интимна со него?Tоа важно,како што ми стои ти се двоумиш и подобро да му речеш не отколку сама да се форсираш и напрегаш,секако ти треба да одлучиш ние неможеме да знаеме .Aјде побогу може да прашате се но кој ќе ви одговори на фамозното ,,дали да му дадам,, :^) втф?Tи ако не знаеш,од каде јас да знам?Oва најдобронамерно го кажувам.

5. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    sakam da mu dadam no imam malce strav poloviot organ i nemue bas taka mal aj jas si sum sitnicko mi e strav sepak ke mi bide prv pat

6. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Е добро тој сака, а ти дали сакаш???

7. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    rekovme DA no stravot mi e pogolem mn dolgo go lazam sega ke bidi posetnem ke bidi mu rekov da odime na odmor nekade nadvor od drzavata i tamu da se sluci toa i na toa se nafate me odnese no sepak niss ne se sluci ednostavno mi e strav

8. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Аман како договор да потпишувате па си му рекла таму и таму... Види првиот секс е нешто што се случува- а не се планира- тогаш и тогаш, не таму- ваму...
    Сепак не сте мали, убаво е и што те чека дечкото, реално на 99% од машките ќе им дошло преку глава многу порано од 2 години!!!

И најдобронамерно- ако чувствуваш дека треба да имаш секс- имај, нема ништо страшно... Освен тоа што боли првиот пат ;)

9. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    falati na oddvoenoto vreme jovanovska i na tvoeto mislejne se nadevam nesto ke smenam sepak vo pravo si deka ke mu doslo preku glava se cudam kako me trpi uste :D

10. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Нема на што :)
    Па смени- и тоа во што поскоро време...

И уште нешто- кога двајца се заедно- најубавото нешто што може да им се случи е секс... Да не ме разбереш погрешно, во една врска се е потребно, ништо не е помалку битно, ама сексот е нешто што не се опишува- просто се ужива!!! :D

На katroneli4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Доволно долго време сте заедно, викаш дека ти е убаво со него, тогаш мислам дека нема потреба од мислење, така врската ќе ви биде комплетна.
    Океј страв од прв пат постои кај секоја, но тоа е нешто што едноставно мора да се случи, секоја го има својот прв пат и тоа е тоа, на крај краева не е ништо од што се умира, мене искрено ме болеше многу помалце од очекуваното.
    И тоа да му дадам тргни го од речникот, ти не му даваш, туку и ти треба да ужуваш во тоа, да сакаш да се случи... А не ради реда ај да му дадам да не го мачам две ипол години. Глупости. Опушти се, ако се сакате нема потреба ни од страв, ни од мислење :)

12. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.587
    Допаѓања:
    5.932
    спонтано,случајно,непланирано одат тие работи..а не ајде во толку и толку часот таму и таму ќе се случи тоа и тоа ;)

а за времето што одите и не е многу битно убаво е што сте издржале толку време...(освен ако си му прва и ти на него па да не те изневерува итн..) ..значи те сака... некој и на првиот состанок "дават" па се во врска после доолго време..но ти ако не сакаш не може да те тера на сила и така долого чекал ќе почека уште малку

ако мислиш дека не си спремна тогаш океј...па и 20 год. имаш..децата на 16 растур прават.... ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.