Колешката нарача два пара сандали, едните на ниска платформа, другите со ниска штикла, златна боја и двете, стигнаа минатата недела и презадоволна е. Вика ко боса да сум, толку се лесни и удобни. Долгорочно како ќе се покажат, ќе видиме.
Како добивате подароци јас имам околи 18 000 до сега потрошено користам само дневно еден прозвод ми го дава на 80% и цело време кредит 70 или 60 посто назад
Значи страшни се овојпат ЕЛС.. Стигнато пред недела дена, со денови си ја шетаат пратката, абер немаат да се јават Првпат ми се дешава преку нив за Тему, другите карга навремено си доставуваа.
Девојки (и по некој дечко) што сте активни на темава, Ве молам за информација со каква картичка плаќате? Се заразив, се ми се свиѓа, сакам се да нарачам ама ептен (ептен, ептен, ептен!) ми е шубе да плаќам со мојата картичка. Порачавме заедно со другарка која има интернет картичка за онлајн купување од Стопанска Банка ама срам ми е стално да ја замарам она да ми пушта нарачки. Да скратам, дали е безбедно да си плаќам со картичката на која примам плата? Потпис, Тотален дудук за онлајн купување
Со секоја дебит Мастеркард или Виза картичка можеш да плаќаш. Внесуваш име и презиме, бројките на картичката од предната страна и трите црни бројки од задната страна на картичката и датум до кога има важност картичката. Се е безбедно и нема никаков проблем.
Јас плаќам со дебитна Мастеркард, на истата каде што ми стига плата, безбедно е. Само немој да те лажат пораки со линкови демек да доплатиш за да ти достават и слично, тоа е спам и така се крадат податоци од картичката. Самата Тему апликација е сосема безбедна. Инаку да се пофалам, денес стигна пратка што ја порачав на 23ти јуни, нема ни две недели, ова е најбрзо досега. Ми стигнаа некои ствари таман пред одмор, а се плашев дека ќе заминам пред да стигнат.
Јас си отворив нова сметка на истата банка и со таа картичка плаќам онлајн, иако сум немала проблем. Заради твоја безбедност подобро направи нова, барем кај мене во Уни не ми наплаќаат ништо за 2та сметка.