Jaс имам дома лимон ама мн ме пече на желудникот па не го пијам со лимон. Денес за смена му акнав цедевита малку, оти ми досади веќе два месеци така
Ете го тоа што го зборам цело време, дека се топат мастите и дека слабеете онолку колку што телото има вишок. Ако имате вишок и на газот и градите - отидоа и тие
Пред да се напиете, замислете си желба каде сакате да ви делува ѓумбирот! Ако е за стомак, мижете 15 сек., за задник подолго се мижи
Ако ако зезајхте си се вие ама јас гзенцето мое си го сакам иначе денес почнав да пијам и умрев прво го мирисам и си викам аи па шо им е на овие бее мн убаво мириса ова неможе да е гадно, ама коа го стаив у топла вода ауууууууууу немам коментар... малку фалеше да повратам ама ај помина утре ќе видиме шо ќе се случи Иначе Моира ај срце си жити се кажи за колку време почна да ти се познаваат резултати?? и да знаеш ако ств ми го снема стомачето МН ЌЕ ТЕ САКАМ D
Се приклучувам на ѓумбир друштвото Ама јас го пијам свеж, цеден во соковник со лимон, па растворен во вода. Мене ми е превкусен. Мислам дека би можела да го пијам како сокче во кафич.
Ме навлековте и мене на ѓумбирот. Јас јадам луто и мислев дека ќе немам никаков проблем да го пијам, но вчера мислев дека после првата голтка оган испуштам од устата. Цела горев, може и некоа солзичка сум си пуштила. Не го можам, многу ми е гадно. Или јас се правев фаца, па си ставив полна лажичка ѓумбир уште првиот пат, па неможев да издржам. Да не лажам, мене гадно ми е. А ќе има ефект ако пијам sassy вода. Послатко ми е така. У еден ипол литар вода ставам 2 лажички ѓумбир. Добро рамни, не полни. Нека ме просветле некој
^ Во водата се става рендан ѓумбир, мислам дека не се става во прав. А за со млака вода и лимон најдобар е ѓумбирот во прав. Јас цела недела веќе го пијам, ама уште не сум се навикнала на вкусот. Насабајле стојам со чашата и си викам: мечка страв мене не страв! и пијам. Пуштам и јас по некоја солзичка додуша, ама го мавам цело на екс.
Колку да го пробам ставив во прав, пошо немав свеж дома. Неможем јас со топла вода и лимон, плачам Вака ми е подобро у водава, пак се осеќа ама за разлика од оној со топла вода е мноогу мнооогу подобро на другиов начин
Се изморив Сто пати ја кропирав сликава додека ја прикачам поради резолуцијата Инаку, ова е мојот специјалитет. Тој со лимонот, нане и краставица. И со неколку коцки мраз...фантазијааа! Тој обичниот со топла вода не го можев навистина. А да се пофалам од овој осеќам големо подобрување
Па дека голема количина на вода има во бокалот. Таква математика правев Битно вака е многу слатко...како некој коктел да пијам
Даа...во бокал. Нели ја виде сликата, мене душата ми излезе додека ја прикачам Бокалов голем, не го собира на Фемина. Ах, да беше во 150 мл вода...сега блага пченица ќе јадевте
Две лажички на ден, една наутро-една навечер -> не ми е многу нели? Штом не ми пречи можам да терам? Да си прашам сепак