ААА ве молам ...Мемет е ops: ops: многу убав ...коа почна првите недели бев опседната ...што не е моја карактеристика...(посебно не за ликови од серии од овој тип) плус тоа во серијава и не е нешто посебно ама на нет што најдов некои слики ...М М М ...не се забораваат така лесно
оваа нихан колку ли ме нервира лееллее hock: после токлу време има лице да дојде и да семеша дека не и е местото уфффффффф идиотка
Hipica milo, vo 1001 nok nema da se pojavi Ahmet NIKOGAS, i definitivno ne se slicni... Gumus poveke mi se dopaga kako zavrsuva...
И јас се согласувам со тоа супер типче е ops: А читав дека на лето ќе почне да се снима серија со Мехмет и Шехерезад во главни улоги а и тоа ќе биде убаво спој на актерии.............во секој случај ова Турциве не навлекоја на нивните сериии
Да фрии, и јас сега разбрав дека нема да се појавел Ахмет. И вистина е дека Ѓумуш е поинтересна. Многу ја тупат во 1001 ноќ.
Каков Ахмет бе девојќи, ќе се појави Ејда, бившата девојка на Ахмет и ќе работи со Шехерзад, ама ќе глуми дека и е пријателка а всушност ќе и става отров во чајот и Шехерзад ќе доживее спонтан абортус поради тоа итн да не ви раскажувам... а Ѓумуш ми се свиѓа повеќе, зошто си има превод и си зборат турски, а овие од шехерзад не можам веќе да ги поднесам hock:
таа новата е сакале да направат нешто, ама испаднало ништо, по глуп филм немам видено, па и Весна Петрушевска кога ја слушнав како глуми некој сериозен лик, а ти иде да се згазиш од смеење додека ја слушаш
serijava mi se svigja mnogu,zasto e edna od retkite kade se pokazuva vistinskoto znaecenje na semejstvoto i zasto prikazuva veke zapocnat bracen zivot i problemi sto sledat,a ne po drugine serii, milion pati ke se skaraat,ke ima spletki,ke se zemat i se e ubavo posle.gjumus mi e mnogu porealna
фаќам по некоја од епизодите кога ги даваат реприза викенд..не е лоша..се тоа што се случува е секојдневие само малку поизфилувано
ја обожавам серијава!!!!!!!!закон е!сум ја гледала на алсат до последната епизода ама штета што речиси ништо не разбрав само слики гледав преводот беше на албански и се нервирав зш ништо не разбирав а се случуваа толку многу работии.....омилени ми се Мехмет и Ѓумуш...нај актери :up: и по стоти пат да ја даваат пак ќе ја гледам одамна немав плачено за некој филм како за серијава.тажна и супер е
Од принцип не гледам серии, ама Мехмет е нешто што не се пропушта....Типот е лудило! Серијата не ја пратим, само чекам да се појави тој, да го видам на 2 мин, и бегам Уффффф, ај да прекинам најдобро ќе биде, зош сигурно ќе побегнам од темава, па коментаров би требал да се префрли во категорија *СЕКС*
Ѓумуш порано ја гледав ретко,ама сега редовно ја гледам.Најмонгу заради Мехмет лепотаннн.Онаков мајка еднаш раѓа .А и серијава не е лоша.Поднаучив нешто турски да се пофалам
ако е со халит гледам и тоа обавезно ... гледам сликата изгледа интересно .. ама гумуШ не гледам и да ми платат