1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ѓумуш (Gümüş) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од SimonaKrsteva, 10 јануари 2010.

1. LoOnyD

LoOnyD Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    392
    ААА ве молам ...Мемет е :oops: :oops: многу убав ...коа почна првите недели бев опседната ...што не е моја карактеристика...(посебно не за ликови од серии од овој тип) плус тоа во серијава и не е нешто посебно ама на нет што најдов некои слики ...М М М ...не се забораваат така лесно :lol: :lol: :lol:

2. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    51
    оваа нихан колку ли ме нервира лееллее :o :o :worried:hock: после токлу време има лице да дојде и да семеша дека не и е местото уфффффффф идиотка

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Hipica milo, vo 1001 nok nema da se pojavi Ahmet NIKOGAS, i definitivno ne se slicni... Gumus poveke mi se dopaga kako zavrsuva...

4. maserkaTA

maserkaTA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    Оваа серија е многу поинтересна од 1001 ноќ... :)

5. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    И јас се согласувам со тоа супер типче е :oops:
    А читав дека на лето ќе почне да се снима серија со Мехмет и Шехерезад во главни улоги а и тоа ќе биде убаво спој на актерии.............во секој случај ова Турциве не навлекоја на нивните сериии ;)

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Да фрии, и јас сега разбрав дека нема да се појавел Ахмет. И вистина е дека Ѓумуш е поинтересна. Многу ја тупат во 1001 ноќ.

7. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Каков Ахмет бе девојќи, ќе се појави Ејда, бившата девојка на Ахмет и ќе работи со Шехерзад, ама ќе глуми дека и е пријателка а всушност ќе и става отров во чајот и Шехерзад ќе доживее спонтан абортус поради тоа итн да не ви раскажувам...
    а Ѓумуш ми се свиѓа повеќе, зошто си има превод и си зборат турски, а овие од шехерзад не можам веќе да ги поднесам :worried:hock:

8. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    Не ја следам и неможам да ја поднесам не знам зашто

9. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    seherezad si ja gledam,gumus ne,a ovaa novata "dolinata na volcite"mislam deka e bezveze :D

10. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    таа новата е сакале да направат нешто, ама испаднало ништо, по глуп филм немам видено, па и Весна Петрушевска кога ја слушнав како глуми некој сериозен лик, а ти иде да се згазиш од смеење додека ја слушаш :)

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.349
    serijava mi se svigja mnogu,zasto e edna od retkite kade se pokazuva vistinskoto znaecenje na semejstvoto i zasto prikazuva veke zapocnat bracen zivot i problemi sto sledat,a ne po drugine serii, milion pati ke se skaraat,ke ima spletki,ke se zemat i se e ubavo posle.gjumus mi e mnogu porealna

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    фаќам по некоја од епизодите кога ги даваат реприза викенд..не е лоша..се тоа што се случува е секојдневие само малку поизфилувано :)

13. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.225
    ја обожавам серијава!!!!!!!!закон е!сум ја гледала на алсат до последната епизода ама штета што речиси ништо не разбрав само слики гледав :D преводот беше на албански и се нервирав зш ништо не разбирав а се случуваа толку многу работии.....омилени ми се Мехмет и Ѓумуш...нај актери :up: и по стоти пат да ја даваат пак ќе ја гледам одамна немав плачено за некој филм како за серијава.тажна и супер е

14. yummy

yummy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    49
    Од принцип не гледам серии, ама Мехмет е нешто што не се пропушта....Типот е лудило! Серијата не ја пратим, само чекам да се појави тој, да го видам на 2 мин, и бегам :D
    Уффффф, ај да прекинам најдобро ќе биде, зош сигурно ќе побегнам од темава, па коментаров би требал да се префрли во категорија *СЕКС* :D :D :D :D :D

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.349
    :D :D :D :D me iznasmea.stvarno e mnogu ubav,edna maana nema

16. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    A jas procitav deka ima snimeno nova serija so Onur i Gumus vo glavnite ulogi
    Eve slika

Прикачени фајлови:

• 21ecsj.jpg
      21ecsj.jpg
      Големина на фајлот:
      129,7 KB
      Прегледи:
      325
  17. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Ѓумуш порано ја гледав ретко,ама сега редовно ја гледам.Најмонгу заради Мехмет :$ лепотаннн.Онаков мајка еднаш раѓа :D .А и серијава не е лоша.Поднаучив нешто турски да се пофалам :rofl:

18. yummy

yummy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    49

И девојки полека, дишете длабоко дур ја гледате скикава, нејќем на душа да ве носим :D :D :D

19. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Леле мори мајко каков е :D Аххх да си беше мој :D

20. Lady-T

Lady-T Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    0
    ако е со халит гледам и тоа обавезно ... гледам сликата изгледа интересно .. ама гумуШ не гледам и да ми платат :P