Близнаци (21 мај – 20 јуни) Близнаците немаат проблеми со пронаоѓање на пријатели, но кога се работи за партнер тука е потполно друга приказна. За да го најдете партнерот полесно, одете почесто на прошетка. Кога ќе се дистанцирате од познатото опкружување, полесно ќе стапите во комуникација. Идеално место: парк, кеј, шума Што знам?! и сега, ако одам во парк ќе си најдам партнер а? Не верувам во ова, само си читкам од досада.
Јарец ( 22 декември – 19 јануари) Кога се занимавата со тешка работа, тогаш сте најопуштени, полесно комуницирате и помалку обрнуавте внимание на карактерните ситници. Идеално место: работолница „само свој мајстор“ хахахахахахахахахааххаха ах беее
Јас сум близнаци исто па дечкото го запознав на фб хахах на многу чудни места можес да го запознаеш и кога најмалје очекуваш
Идеално место: било каква организација, хор, клуб на читатели Тоа убаво, но мене на такво место неможеш да ме најдеш
Лав (23 јули – 22 август) Добар начин за да станете достапни е приклучување во волонтерска организација. Ќе изгледате помалку замислено доколку работите во добротворни работи. Лавовите често изгледаат премногу над сите, па потребно е да се појават во некоја приемчива околина. Идеално место: било каква организација, хор, клуб на читатели. Не баш погодено.
Девица ( 23 август – 22 септември ) Под тие совршено испланирани и пресметани личности се крие вистински романтичар. Немојте да се плашите да ја покажете таа ваша страна. Исто така, духовно ориентираната околина и духовни семинари можат да се покажат како вистински погодок за лов на Девиците. Иделано место: изложба на фотографии, танц
хах Spoiler (комшии сме ,две улици разлика али ради сплет на околности не се знаевме) а стварно го запознав на интернет
Водолија ( 20 јануари – 18 февруари) Иако никогаш немате проблем со склопување на пријателство, вистински предизвик е да најдете партнер. Привлечни сте кога ја покажувате својата креативна страна.Приклучувањето во аматерска актерска група може да ви користи во вашиот љубовен живот. Идеално место: курс по сликање, пеење во хор
.. .....дааааа ја сакам романтиката....точнооо.................... Риби ( 19 февруари – 20 март) Спаѓате во групата на луѓе кои се наклонети кон романса и на работно место, на плажа, било каде. За вас само е потребно да одлучите да го пуштите својот партнер во својот живот. Идеално место: зајдисонце...
Јарец ( 22 декември – 19 јануари) Кога се занимавата со тешка работа, тогаш сте најопуштени, полесно комуницирате и помалку обрнуавте внимание на карактерните ситници. Идеално место: работолница „само свој мајстор“...
Близнаци (21 мај – 20 јуни) Близнаците немаат проблеми со пронаоѓање на пријатели, но кога се работи за партнер тука е потполно друга приказна. За да го најдете партнерот полесно, одете почесто на прошетка. Кога ќе се дистанцирате од познатото опкружување, полесно ќе стапите во комуникација. Идеално место: парк, кеј, шума Изгледа ќе биде точно...
Водолија се ми е погодено иако сум јарец(по грешка прочитав за водолија), и ќе пробам во хор и курс за ликање...
Од лично искуство имам запознавано луѓе на свадба, преку пријателки и на курс за јазик. Зборам за луѓе со кои сум имала нешто стабилно и на долг рок. Најнесигурно место за потенцијален партнер според мене е онлајн дејтинг. Апропо мојот знак -бик во животот немам запознаено некој во дуќан или бутик... Се сеќавам на еден тип, не бев сигурна дали му се свиѓав или само сакаше да ми ја продаде јакната... Ако има премногу помешани сигнали не флертувам...
Рак ( 21 јуни – 22 јули) Ако времето постојано го поминувате дома, мали се шансите да го запознаете партнерот, но затоа направете вечера и замолете ги пријателите со нив да донесат роднини и пријатели. Идеално место: вашиот дом, супер маркет Не сум запознавала мажи дома или во маркет. Сум ги запознавала во кафич или во парк.