jas da bev vo ziri , od sinokesnoto samo nemanja ke pustev,toj sto peese vo duel so zorja mu zaboraviv imeto ,belma i eventualno nasiot josifovski (prvata pesna ubavo ja ispea ,vtorata katastrofa) ,drugite site ke gi isfrlev zirito realno samo prestava za narodot pravat ,karleusa se utepa od placenje a anastasija uzasno peese
Знаеме дека се е наместено тука, ама толку провидни да бидат со исфрлањето на Јосифовски и Ханад? Штета.
Се знаеше дека ќе се местат финалистите уште кога Попович кажа дека тој ќе одлучува кој поминува од бараж, а не жирито
Не е фер што охрѓанецот не влегол а Марија влегла во финале. Он има многу потенцијал и растура а оваа да ми простите ко коза пее. Ужас
Има насекаде, ги има пишано финалистите и на инстаграм и на youtube на коментари. Во полуфинале избувнала голема кавга помеѓу Јелена и Зорја, наводно Јелена и рекла дека не сака народот да ја хејта поради уличарка, и на оваа и има пукнато филмот, ама на жалост тоа сигурно нема да биде емитувано.
https://twitter.com/intent/like?ref...-njeni-roditelji&tweet_id=1401337746292187137 И ова не беше емитувано. Јадни и искомплексирани љубоморни души.
Во ред, сфаќам дека драмата им ја крева гледаноста, ама не знам во што да верувам? Дали ова е вистина, ја мразат Зорја затоа што е одличен пејач или сé ова е глума, само за да ја кренат гледаноста и да и направат кариера на Зорја? Сé се очекува од овие така да ништо не е чудно да е наместено сé ова. Како и да е, понижувањето и психичкото малтретиање не се никако во ред, малку претеруваат со тоа.
Јелена уличарка ја нарече девојката, ваљда затоа што таа пеела на улица во Кнез Михајлова за да заработи пари за да им помогне на родителите. Ајде да речеме дека е глума, зошто тогаш има случки што се исечени да неможе народ да гледа, и на уоutube коментари бришат на некои што биле во публика и што откриваат што се случувало. Да ми е да знам што добиваат натпреварувачите од тој ГРАНДиозен договор што го потпишуваат на 9 години.
Не секој како неа имал среќа да расте во богато семејство. Срамота, јас да бев на место на Зорја би и се изнавикала и би си отишла, веќе очи да не ми видат и ќе си направам сама кариера. И Зорја е нечие дете(и сите други натпреварувачи кои што се враѓани од госпоѓата). Не знам до каде стигна овој Гранд? Порано беше најубаво, се знаеше дека пеењето се оценува, а не како се облечени. Чисто малтретирање и иживување врз натпреварувачите.
И таа не е растена во богато семејство. Мајка и била радио водителка плус самохрана мајка а татко и полицаец. Сама секогаш кажува дека немале пари за да го сними првиот албум па не знам што како Драгана Миркович и ги платила сите трошоци за албумот. Ама изгледа има заборавено од каде тргнала и таа. Сега само нека се крсти на парите од мажот и, џабе само шлапа дека сама се заработила, кога последен пат снимила албум или направила концерт?!
Не сум многу запознаена во животот на славните, па изгледа сум слушнала погрешна приказна. Би се сложила, уште полошо е да си ги заборават почетоците и корените од каде доаѓаат.
Порано беше многу поинтересно и повозбудливо гледањето звезде гранда, а сега е многу досадно и се гледа од авион дека пуштаат понатака многу полоши пеачи нормално со врски... Не сум симпатизер на Карлеуша ама стварно претерува со оние нејзини навреди, мислам жено погледни се прво себе си па коментирај за другите.. Да сум на местото од натпреварувачите не би и преќутела на навредите никогаш па макар и отпаднала.
Кој мислите дека ќе победи во финалето? Јас мислам дека Исак, многу голема прашина се крена по него, бура на позитивни коментари, реакции...Меѓутоа, кој и да победи сеедно ќе ми биде, требаше Александар да помине во финалето според мене.
Maрија се извади на гол задник, и стајлинг, и последниот настап со змијата. Имаше еден настап каде утна пеење во матрица, а таа претходно настапувала по фестивали во Македонија, така што тоа не смееше да го направи, ниту да и се прости. Не мис е допаѓа што доста девојки се пикнаа со тоа разголување. Таков случај е Ивана Богичевиќ. Со шлицот, седна скоро на масата од ширито, и се виде меѓуножјето и помине, а дечкото од БиХ кој пееше добро испадна. Зошто? Немаше шлиц и нога да покаже.
Па и Бекута, има маж екс пратеник, министер и затоа е лесно, па глумат демек нешто многу се заработува од музика. Дрпаат пари од сопрузите и глумат лудило.