Не ги следев многу Звездиве ,но Махир уште од почеток ми падна во очи , дечкото ми е многу позитивен,симпатичен , талентиран, па и мајка му почина пред два месеци и со која позитивна енергија ги продолжи настапите алал да му е. Освен него фаворит ми е и Зорја ,родена е за сцена ,може да и се фатат на малиот прст Карлеуша и останати. Валентина гласиште ауу.Мите ми е исто ок. Не знам што го форсираат Исак ,не ми е нешто уаууу,се согласувам дека Ханад и Александар беа многу подобри рокери од него. Најчесто босанци победуваат,тие најмногу гласаат,па ќе видиме.
Зарем ви се свиѓа Исак??? Значи префорсиран е, од рок кандидати нашиов Александар беше сто пати подобар. И уште еден имаше само името не ми текнува. Мислам дека Исак согори во желбата да биде најдобар.
Мите, Зорја, Валентина и Махир заслужуваат според мене да одат натаму, ама ќе видиме. На Марија и многу и беше до овде.
Топ четворка, ама после кои двајца ќе останат . Стресно ми е вака кога исчекувам, тахикардија ме степува кога го чекам Сашо да каже кој иде даље.