ramno na cirkuz i pobeda zaradi sozaluvanje, mene taka mi izgledase ova Mahir neznam sto gledate vo nego ? ke snimi 2-3 pesni i tolku ke propadne, niti pee dobro nitu izgleda ubavo, odbiven .. kariera- samo kafanska od maskite definitivno Muharem nemase konkurencija od zenskite Vallentina i pobednik trebase da e eden od niv! glasanjeto katastrofa ,kako sekoja drzava si glasa za svoite? smesno ! trebase ziri da glasa i glasovi od publika no ne od svojata drzava prvpat gledav ova poslednite nekolku meseci ama krajno bezveze zavrsi
Според мене, ова е најискрен резултат, преку гласање на публиката. Слушав изјава на Саша зошто нема повеќе жири. Си се договарале менторите со колегите, кој за кого да гласа. А, кој како пее и колку ни се допаѓа тоа е секогаш право на вкус. Дека Мухарем вчера пееше на највисоко ниво од сите кандидати, се сложувам. Ама не на целата публика и се допаѓа жанрот што го пее Мухарем.
neznam ,Muharem ne samo vcera tuku sekoja emisija bese nad drugite ,isto i valentina (iako ne sakam takva muzika no devojceto ima preubav glas) glasanjeto spored mene bese smesno.. ako aj i da bese samo od publika no trebase sekoja dzrzava da ne moze da glasa za svoite, e togas ke bese realno ,ova bese krajno bezveze spored mene kako i da e zavrsi ovoj cirkuz realno i isak so negovte gluposti i ligavenje bese podobar od ovoj ..vtorata pesna eden zbor ne razbrav sto pee toj "pobednikot" a za pesnata od Colic ja upropasti
Дали ти навистина мислиш дека победата е заради сожалување?? Дечкото е топ и немора да значи дека ќе има само 'кафанска' кариера.
Не сакав прееска да го коментирам ова, мислев ќе помине незабележливо. Сожалување? На кого му е гајле? Гласа публика.
Искрено не знам дали кога сме емотивни, се очекува најдоброто од нас? Испејаа по 4,5 песни. Последната беше само за да се обележи победата. Махир е човек од крв и месо и не е сеедно да се доживее, тоа што тој го доживел пред само 3 месеци.
Точно. Овде немаше потреба од сожалување, едноставно публиката си гласа за тој што си го сака и јас овде не гледам ништо такво. Сепак членката си има право на свое мислење, али не и на толку хејт
Да, ваљда се налути бидејќи само неа ја немаше од сите финалисти на крај кога го прогласуваа победникот.
zosto hejt si kazav mislenje neli zvezda biraa ? a sto se izbra -katastrofa sto moze samo u kafana da pee ne moze da se glasa od sozaluvanje na vakvi nastani
Дали знаеш шо пишуваш воопшто? Дали ако победеше некој друг вака ќе пишуваше. Махир има се што се бара за една ѕвезда.
zosto izvrtuvate ? ne sum ogorcena, samo si kazav mislenje itokoi ti.. imam pravo neli? mene mi e tolku odbiven i odvraten ovoj ..posebno toa ustata i zabite ko konj neznam kade gledas harizma, a talent
Оди ти следно, ако знаеш како. Можеш да кажиш дека не ти се допаѓа ама вака да навредуваш и глупости да зборуваш, баш огорчено.
Никој не рече дека немаш право на мислење али мислам дека ја претера и тоа повеќе. Никој не бара одтебе да му го коментираш изгледот коњ бил таков бил. Оди застани ти таму пеј па да те видиме тебе.
na koncerti toj e peac od rangot na Colic primer ke pe i u kafici, diskoteki sekako no za toj mahir mislev bas ona "kafansko ' sto bi rekle kafanska pevaljka