ne ne sum ogorcena zosto bi bila ogorcena koga ne gi znam licno nieden/a od niv jas sum za muzika , biraa zvezda, ne patetika sto ke pobedi i ke ja snema ,ke propadne
Не треси глупости, одлични беа сите финалисти, а тоа кој каква кариера ќе направи зависи колку ќе се посвети и вложи во неа.
Ако нешто можам да бидам сигурна е дека Марија ќе даде се од себе за да го промовира Махир. Исто како што тоа го правеше, веројатно и уште го прави со Џејла. Така што нема зима за него. Да не се потсетуваме, додека немаше ментори, натпреварувачите потешко се издигнуваа. Жив пример е наш Ристе од Охрид. Победи, направи 2,3 песни и каде е сега?
gospodi boze na takvi..deckoto aj muharem da zemam ,ke snimi pesni,albumi i ke ima kariera ..ke moze da ispolni koncertna sala ko colic,cetinskii , serifovic i red drugi ovoj sto pobedi nema
Ај да сме живи и здрави. За две, три години, пак да се сретнеме во темава и да видиме како стојат работите. Вака можеме само да нагаѓаме. И така далеку отидовме.
Е да си ми жива и здрава. Добро прашање, дали тие песни се пејат со стриптизерки? Дали песната на Тоше заслужи да биде испеана во таква атмосфера и со тие нејасни украси?
ne ne bea kariera moze da ima samo muharem, valentina,i onoj so br 16 sto bese i uste eden (licno odbiven mi e mene toj no dobro pee) bojan mislaam se vikase i isak so ligavenje i belma mozebi no odvratna mi e vo ocite drugite ke isceznat ,propadnat
А од кога луѓето ги цениме по надворешниот изглед? Дали прво сами треба да се погледнеме во огледало, а потоа да зборуваме за другите?
pa ti rece ubav bil,harizmaticen itn ,mene mi e odbivenitoa i si pisav, ti prodlzi i jasno pisav sto mislev a jas ne mozam da izlezam,neznam da peam
Затоа сите сме добри во нешто и не не бива за се. Ајде нив да им оставиме да го прават тоа што најдобро го знаат. Може да се случи, од тој што најмалку очекуваме, најмногу да изненади. Ама и без осудувања за физички изглед. Сите имам недостатоци. Совршенство нема.
vidi sega,ja si ubavo pisav samo odbiven mi e i vie navalivte i si kazav sto konkretno ne ne gi cenime po nadvoresen izgled noda ne se lazeme izgledot e biten na prsti ke izbrois uspesni peaci koi ne se atraktivni AMA IMAAT GLAS , Sto ovoj go nema batali
Океј е сето тоа си е на место. До прегеска го бранеше Мухарем, а кога напишавме дека песната на Тоше ја пееше со стриптизерки те снема.?