И мене тоа ми падна во очи. Пее народно, па пее песна од Тоше, додека е облечен во костум, а зад него девојки на шипка. Не ми одеше некако.
Се додека нешто не правиш подобро од некој, или пак имаш поголем квалитет, немаш право да солиш памет и да судиш. Дади коментар, нормален, културен, и тука заврши.
Ама многу од познативе немаат изгледа, ама кога ќе излезе на сцена владее со неа. Чист пример е и Марија Шерифовиќ. На нејзе не и треба брендирана облека, шминка и скап накит.
pa toa i si pisav vo prviot komentar si dadov moe mislenje , imam pravo na toa,imam pravo da si pisam koi mislev deka se najdobri (muharem i valentina) no vie mi se nafrlivte , ocigledno toa vi falese za da pocnete da replicirate i izigravate nesto , koi i obicno na forumot de, stom nekoj ne misli ko vas odma se nafrlate taka da nemate pravo da mi kazuvate "solam pamet",sudam i vie isti ste ko mene nazad citam marija kritikuvate ,neznae da pee, ova ona , ni mene ne mi se dopaga no nekomu moze mu se dopaga taka da ne se pravete ni vie svetci duri so karleusa me sporedivte?
За почеток вклучи кирилица и почитувај едно од правилата на форумот. А, потоа потруди се она што го пишуваш да биде точно напишано (имиња со голема буква, нова реченица со голема буква итн.) А, потоа ќе зборуваме кој судел, споредувал и што ти уште не. Да шириме позитивна енергија
ete sama pisa onast rekov , retki e te sto ne se atraktivni a se uspesni amaaa serifovic ima ona sto ovoj mahir go nema, GLAS
Еве @999 ака ЈК ќе даде пристоен коментар и на ова. Дефинитивно ќе беше во финалето. Ама знаеме сите како заврши.
od nekoi da,od ivana, da , durii tie starite brakata kazic podobri bea od nego izvini molim te od colic upropasti pesnata od merlin isto , poslednata ne se ni razbirase sto pee stvarno "pee" dovolno bese
И јас мислам дека беше доволно. За вкусови не се разговара. А, доколку имаш музичко образование, можеш да продолжиш да коментираш, ама не за заби, коњи, очи и слично.
Се сложувам. Во многу животни ситуации, кога мислат дека ни прават лошо, всушност ни ги отвораат сите патишта.
Леле де жити се прекини со ваквите глупости жити се. Старите браќа? Стари се они за тебе? И беа подобри од него? Не би рекла. Кој песни он ги упропастил де, ај ако најдеш некој шо подобро го испеал Чолиќ во ЅГ пиши ми.