Не ми се допаѓа. Нели девојчето имаше само 17/18 години? Не е песната за неа а ни спотот. Ја направиле многу постара. Штета а има добар глас.
Душан Свилар. Едино тој може да му парира. Е сега ја нема неговата енергија, Махир е поенергичен на сцена, позабавен, раздвижен, весел, игра итн.
Ни мене не ми се допадна нешто посебно песната. А облечена е намерно така “теткински”мислам, на почеток на спотот е во истиот фустан во кој беше во ЅГ кога ја нападна Јелена.
Леле што беше тоа со девојките на шипки, го засенија и пејачит и пеењето, иначе Зорја беше преубава, многу убаво звучеше
Ќе пее по кафани? Не се сложувам, ама и да пее по кафани ништо не е страшно. По кафаните и те каква паричка се зима, се забавуваш исто како на концерт. А и има голема поддршка, може Марија да го викне на концерт или да му помогне за понатаму. Инаку кај сме кај ова, штом знаете што ќе им се случува во иднината, дај и мене ме научете да гатам, од секогаш имав желба.
jas kolku sto razbrav BARAA/BIRAA ZVEZDA ne kafanska pevaljka (ili jas prmnogu sum stroga ) nemoj molm te kakva gatacka ti treba za ovam aj da sme malku realni i bez mocii gledame cela slika deckoto sto pobedi pobedi samo od sozaluvanje ,celo vreme so infuzii i lekovi zosto ne moze da podnese napnatosta, stresot do onesvestuvanje , znael sto go ocekuva vo taa profesija , nekoja takva licnost ke bide uspesna ? a i podrskata od dzejla i nejzinite sledaci, ne izigrivajte nevinasce zatoa i pisav ne treba da glasaat za svoi pretstavnici tuku samo od drugite zemji i ziri (kolku i da e pristrasno zirito morase da ima bar odreden broj glasovi) samo cirkuz napravija , jas na toa taka gledam
Важи само тебе ќе те слушаме, изминативе страни не прочитав ништо позитивно, за секој кандидат изнакажа глупости. Само Мухарем за тебе постои сите други се 0. Во врска со Махир, мене супер ми беше дечкото и гласав за него, иако Исак ми беше приближен со жанрот на музика што го слушам Махир ми беше посимпатичен и подобар.
pa stari se 40 godini ,vozrasni sprema drugite do 22/3 god site sto pese od colic,posebno april u beogradu, Muharem podobro ispea a i od predhodnite kola imase i drugi samo ne mi teknuva iminja sega
Еве јас да ти кажам Мухарем не се ни сеќавам како изгледаше на изглед ни па како пееше За некој да е ѕвезда и да направи кариера што споменуваш постојано би требало да ми текне кој е..така?
izvini no jas si kazav mislenje ,ne rekov nikoj da me slusa isto rekov i valentina bese dobra (od zenkite najdobra) , toj pod br 16, bojan no izgleda citas samo sto tebe ti odgovara, kolku da se najdes i ti vo prefrlanja seedno
ne ne e bog nitu ke bide jas si kazav MISLENJE toj od maskite,valentina od zenskite i glasanjeto ne bese vo red ova prvo si pisav, ne vi se dopadna zosto pobednikot ne mi e omilen , se ostanato proizleze od ova toa bese na kraj seedno e , sekoj ke slusa ona sto mu se dopaga i na usi a i za oci
Не рече никој тебе да те слуша ама затоа 20страни изнапиша за Мухарем и на сите тука им се докажуваш како он е најдобар. Ако не ти беше гајле ќе оставеше еден коментар и готово.