Уште првиот пат кога се појави Махир реков овој ќе е победник,и сум погодила Исак само првиот настап беше одличен, природен потоа премногу глумеше. Требаше Валентина и Махир да се во суперфинале
Не сум патриот ама не можам при наши кандидати да гласам за други или да навивам. Марија ми беше уникатна со настапите и нешто невидено до сеа во ЅГ, гласот и е иритантен за мои уши ама ја гласав. Мите ми е симпатичен ко мал приврзок и убаво пее. Од другите само дечкото од Олово, високиот ми се двоеше. Ептен добар поп пејач, ама знаев дека нема да турка до последните 3. Махир го приметив првпат во четвртокот, не ми се двоеше со ништо. Просечен е за мој вкус. Иако знам дека е местенка секоја сезона си гледам за музиката П.С. и во Операција триумф навивав за Белов
Pogledajte konačan rezultat finalne noći: Mahir Mulalić 136.428 Isak Šabanović 133.510 Valentina Kuzmanović 66.720 Mite Stoilkov 50.081 Zorja Pajić 22.384 Marija Gruevska 20.811 Sadik Hasanović 17.568 Bojan Pavlović 13.203 Belma Huseinfendić 5.310 Krstinja Todorović 5.228 Muharem Hadrović 5.018 Nemanja Petrović 3.540 Aleksandar i Dimitrije Kazić 2.753 Martin Ajdarević 2.014 Ivana Bogićević 1.253 Selim Selimović 1.112
Господ да не ми пиши грев.... Ама овој Исак многу ми е чуден бре Какви фацијални експресии прави ... Многу ми е мило за Махир, многу убаво пее. Баш е срцка
Има ли ја ставено ѕвезде гранда специјал на youtube и дали ќе ја стават? Последната емисија што беше во живо со финалистите?