Не гледам воопшто Ѕ.Г. знам нешто што ми излегува на инста или на тик ток и можам да кажам ова расправииве помеѓу Цеца и Мили се катастрофа и воопшто не е забавно, како на пазар се понаша госпоѓава од Житораџа, нормално и тоа се очекуваше ништо повеќе. Не сум ниту фан на ЈК, ама бар беше многу по забавна од Цеца.
Не, напротив сите се нови, млади и без многу искуство за разлика од минатите сезони кога се влечеа едни те исти кандидати низ милион претходни сезони. Сега од втор круг ќе биде уште по интересно оти веќе ќе имаат работено и со ментор.
Не можеш од само стори да кажеш дека не е забавно или дека некој се расправа како на пазар. Ако гледаш цела емисија ќе видиш дека Мили цело време ја провоцира Цеца по некогаш и Босанецот ја зафаќа, и што треба она да прави да седи со скрстени раце?! Не, едноставно жената се брани оти стварно понекогаш како гладни волци се нафрлаат на неа. И што беше толку интересна Карлеуша, како некој расипан грамафон во секоја емисија повторуваше едно те исто. Ја сам велика звезда, ти никад нечеш бити звезда, дебела си, певаш као дрвосеча... и така натаму во секоја е*ена епизода. И не, и јас не ја бранам Цеца само кажувам мислење
Мој личен впечаток е тој, за новата сезона од првиот круг, сигурно ќе бидат подобри во втор круг бидејќи има некој кој ќе работи со нив. А за тоа дека сите се нови ми е баш драго, ни мене не ми беше убаво да ги гледам сè едни исти, од сезона во сезона.
Зошто се избришани коментарите за облеката што се коментираше на Анастасија Ичируп? А што се деси јас не гледав, па девојката беше облечена за сцена како што малку видов. Што оваа бабата Ана Бекута и сметаше? Анастасија поради лошите коментари се откажала од Ѕвезде Гранда.
Анастасија помина понатаму. Не знаев дека има ваква тема па постирав во Балкански скандалозни јавни фаци. Еве и видео каде што познатите коментираат за нивната облека.Во видеово само Сања ја знам, а овие другиве баби не знам кои се.
Кој круг е помина ли тој каде што се споија со старите канидидати, сега нов ли круг е? Македонци слабо нешто..
Даа пројде 5ти круг каде што се натпреваруваја стар со нов. Во саботата почна 6ти круг и мислам ќе има 4 емисии (до 14ти мај). Следно е четвртфинале. Од македонците поминати во 6ти круг се Јосифовски, Драгана, Андријана и Дамјан (вратен е во 6ти круг). Мислам толку се наши.
Прва од 6ти, 5тиот круг заврши. Сега кој го помине 6тиов оди во четвртфинале (тоа е 7ми круг), потоа полуфинале (или 8круг) и финале закажано за крајот на јуни.
Некој да ми каже колку кругови има? Јас прв пат гледам. И како иде после со гласањето од публика? Полуфинале, финале колку учествуваат?
7 круга регуларни, 7миот е фактички четвртфинале, 8 круг е полуфинале (1 емисија само) и финале. Во финале секогаш различно пуштаат, лани беа 16. Во полуфинале 22 (11 пара фактички).