На сите им се скратени песните, не се пее цела песна, туку по 2 минути, онично строфа и два рефрена. А сценскиот настап беше демек која е тајната од таква "неуредна" и "оштетена" коса да се има убава и здрава коса, а со шминката е како поинтересно да е, а да не е ископитан настапот на Констракта.
И оваа Александра ја пееше уметница мора бити здрава па не и фалеа делови. Освен што пропушти да каже дека нема здраствена книшка. Океј ја на памет ги знам. Сите ми се прегледани и зато питам.
Епа сигурно и била другата песна скратена. Не знам околу 4,4ипол мин треба да се двете песни. Ако пеат по цели песни тррба 6 7 саати да трае една емисија. И не е само на ЅГ скратени песни, туку и по други натпреварувања.
Значи и фали само немам книжнјицу. Не и фалат делови како на Тамара. Песнава ми е преслушана. Се финти се праат со песнава и затоа прашувам.
Velika je sreća što postoji Autonomni nervni sistem Ne moram kontrolisati otkucaje srca Srce kuca, srce samo kuca Letnjeg dana jarke boje Suknje moje na mom telu Suknje moje, pas i ja Šetamo nas dvoje, brojimo korake Suknja ide oko noge moje Mi šetamo i to je sve I ne mora bolje, srce samo kuca Dajem poverenje, neka samo kuca Dajem poverenje, neka kuca, neka dišem Bože zdravlja, Bože zdravlja, Bože zdravlja Nemam knjižicu Ова и фали, цела строфа...
Аха сигурно до тоа ќе да е. Можат да смислат цела кореографија и да заборават толкав текст. Ѕвезде гранда е озбилно шоу и не би се десило нешто такво.
Вака… имам едно прашање. Океј малце ја нападнав темава зашто прв пат гледам и за мене е разбирливо али сега се работи за нешто скроз друго. Има еден кандидат што ми се свиѓа како пее една песна. Подобро од оригиналот ја пее. Дали може некако да се исече таа песна и да си ја снимам? Гледам на некои кандидати им го прават тоа ама за овој нема. Ако се разбира некој нека ми пише.
Може, ама комплицирано ќе е со оглед дека шоуто трае со саати. Може да го симнеш Премиер Про, да го импортираш видеото таму и да го исечеш неговиот дел само.
Ама глеј има на јутуб ставено каде што пее он значи има извадено посебно за некои пеачи. И сега видов дека има да кропнеш али не може баш цела песна да се исече. Песната почнува од 2:41 до 4:49 а може да се кропне до 3:40. Најубавот дел неќе. Кој е другиот начин? Или ако сакаш во лп да ми објасниш.
Не ја разбирам оваа цела еуфорија околу Жарко, ни вилица ми падна кога го видов ни пак помислив Wow каков секси дечко уште од минатите сезони ми е онака добар пеач со распуштена мрсна коса Во последната епизода сите ми пееа многу убаво, дури и ми беше жал за сите што испаднаа.