Нема шо да зезам баш не ми е нешто плус со таа надменост нејзина уште повеќе ми е поодбивна, Мики, Шејла и Мелиса далеку подобри од неа. Инаку за победник од тројцава што остануваат ми е Шејла дефинитивно, девојкава предобро пее, се надевам дека таа ќе победи.
Па ајде кажи факт наброј песни, моменти каде што виде дек вокално е послаба од пола? Ич не е надмена, преубаво изгледа, супер пее и има изглед на ѕвезда.
Да реков за маркетинг за Гранд би било добро да победи. Инаку ете победи Шејла, браво за девојката сосема заслужено
I told u ај наредната година ќе победи некој наш. Ионака само ние и босанците гледаме и гласаме. Инаку оваа Шејла нема никаква харизма, ќе заврши исто како Славица, посебно што само народно пее.. Мики е вистинскиот победник, едноставно владее со сцената. Се надевам дека конечно ќе успее да го реализира својот потенцијал.
Мики заслужи да победи. Али знаев чим останаа 2ца дека нема да победи, имаат некој предвидлив исход забавните шоуа со наптреварувачки карактер. Исто како што Исак не победи пред 2 години кога беше, и он стигна до последни 2ца а у споредба со сите растури Победата е само за тоа кој ќе ја земе колата, а не дека нешто влијае за кариерата у иднина.
И Теа Таировиќ не знае да пее, па ене ја, сали полни Шејла заслужено победи, не пее жената САМО народно, напротив, пее секој жанр, само кога се натпреваруваш паметно е да одбереш еден правец. Андријана ич не ми прави ќеиф, тотално ми е сељакфест лик. Мики ми беше фаворит, а после него Антонија Черкез и Александра Иванов. Овие Јанко, Сидик и како и да се викаа другиве шабани, ги скокав (на јт гледам) па не можам да ги коментирам, секако таа музика ми е уби боже. Хонорејбл меншн за Омар Џаферовски, злато дете. Оваа од Прилеп не знам, тетка.
Станал ли некој од овие популарен, направил ли некаква кариера, некаков хит? Под кариера не мислам на тезгарење како оној Огнен Здравковски кој се шуња по некакви музички настани организирани од партија. Што се деси со Андријана, фати ли некоја тезга во Австралија после фустанот со вергината? Препеа ли нешто од Пепи Бафтировски?
Најчесто имаат кариера - каква - таква - тие што не се победници Шала на страна, Џејла што победи пред некоја година супер е, е само што е студентка па не може скроз само пејачка да биде Од народњациве не знам. Андријана значи....... очај.
Реално од последниве 4-5 сезони само Џејла стана позната и има некоја си кариера, и Зорана (нешо Мицановиќ мислам и беше презимето) тука негде е
А од кога ке започне да се емитува Звездите на гранд,кога ќе биде првата епизода? Јас ги гледав додека беше Карлеуша,после тоа скини врзи гледање и баталив,ама оваа сезона би сакала да ја изгледам до крај.
Мислев од нашиве.Нонстоп имаме некакви победници, во топ 3, каде се и што прават? Мислам дека немаат некој успех пошто мнозинството од публиката која го следи шоуво е бумерска (50+). Хуморот на сељакот Саша - кринџ, жирито исто со сељачко препуцавање, па као све е шокантно и скандалозно, се брецкаме, кандидативе во трет план. Јас годинава најдетално го пратев на јутуб ради Мики, моите следат секоја година. Поинтересно ми е она IDJ Show.