Јас исклучиво на ЈТ, оти ги скокам апла народњаците Мене ми се досадни последно време оти сè едни исти песни пеат, не е дека нема што друго да се пее. Годинешнава победничка ок, кога пее забавно/странско ми е убаво, босанските народни секако не ми се убави па не ми е интересна. Нејзината песна пред некој ден излезе, не ми се свиѓа. Инаку нашиве не ни знам кои сè биле, не верувам некој баш кариера да има (кај нас никој кариера нема), ама впечаток ми има оставено една девојка Марија, се натпреваруваше кога беше короната. Баш онака уникатен лик е. Затоа и нема кариера де. Другиве одат да се "прослават" за по свадби и слично, не одат да станат Оливер Драгојевиќ.
Саша Поповиќ завршил на болница, додека се опорави за тоа време Војо ќе биде негова замена, а можеби ќе ја истераат и цела сезона вака бидејќи Саша и претходно имаше најавено дека време е да го напушти местото во жири и да биде зад камерите.
Песната била излитена Па што очекуваа, девојчето прв пат се појавува, како да знае што е излитено што не.
Не се истите вибрации без Карлеуша. Не ја фаворизирам,ама со неа беше по интересно. Забегана и откачена,исто и без Лукас.
Леле зошто вака Војо ги мачи овие што не знаат да пеат? Нели може да им даде паник и да престанат? Или не може да дава паник?
Kazaa deka nema da gji ima ovaa vecer bidejkji pocinala majkata na Zeljko Mitrovic i uste nekoi emisii so muzika nema da ima ovaa nedela od drugata pak kje bidat vrateni mislam .