Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ѕвездите на Пинк (Pinkove Zvezde) [Алфа ТВ]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од sweety90, 16 декември 2014.

?

Омилен член од жири комисијата?

1. Бора Чорба

10 глас(а)
    45,5%
  2. Цеца

10 глас(а)
    45,5%
  3. Марина Туцаковиќ

1 глас(а)
    4,5%
  4. Мирослав Илиќ

1 глас(а)
    4,5%
  1. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Дали ја следите оваа музичка емисија која што се емитува Вторник, Среда и Четврток на Алфа ТВ од 21.00 часот? Што мислите за жири комисијата?

2. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    1.141
    Jas ja sledam i mn mi se svigja za razlika od zvezde grande koja mi e mnogu seljacka emisija...a od pinkove zvezdi celoto ziri mi se dopagja...ali najinteresen mi e voditelot Milan :)

На SwanMay му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.924
    Емисијата ми е супер една од омилените на Алфа, Милан е супер, и зафрканции и се, исто и жирито е феноменално знаат и да се насмевнат и да се зафркаваат и реално оценуваат, до сега немам забележано ниеден кандидат да го изругаат.

4. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.495
    Допаѓања:
    34.396
    Значи емисијата најмногу ја следам заради Милан и Бора.Бора многу си го почитувам тој човек значи...песните му се преубави,а Милан дека ми е премногу смешен,но и дека е плаво маже со така мава на плавкасти очиња.Како е организирана емисијата и тоа ми се допаѓа,се’ да се одвива преку смеа.Доста ми е од црни хроники насекаде,малку смеа сакам,забава ова она....Освен Хаваи серијата на Еј-ек-ен,Еден на еден и ова со Пинк,нешто на Хистори/Анимал Планет,Нејчр,друго,ама баш ништо не гледам...и то е то.
    А кога ќе почнат да даваат ова чудово и кај нас,ама во живо?

5. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Ауу не знам тоа... знам дека само после празниците ќе почнат да пеат 5ките и од нив да се елиминираат една по една :) У живо можеби ќе биде полуфиналето и финалето како на Твоје лице звучи познато :) Останува да видиме

6. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.495
    Допаѓања:
    34.396
    Злато мое..ти благодарам за мислењево(y)
    (ова не бев јас,Мирослав ја крена столицата:D)

На sweety90 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Хаха, злато моје, немој да се љутиш :D :D

На SwanMay и simonna.a им се допаѓа ова.
  8. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.495
    Допаѓања:
    34.396
    Дете моје,сачекај мало,еј...ма ова цигарета ради!
    Ти си из Македоније,јел тако?8)

9. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Најпозната македонска реч: ееее :D :D

10. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.277
    Јас мислев распишани сте во темава, а тоа празна.:wasntme::tmi: Ем со грешка во анкетата, го нема Харис. Иако сега има ново жири.

Ај да напишам по некој збор за новово жири, пошто и зарад тоа дојдов во темава::D

Дара Бубамара - Многу ниско ниво на интелигенција, потенцира како е искрена, директна, а преминува во простоќа, упаднува во збор нон-стоп, со градите во прв план оптегнати до колена (како да нема друго за покажување, а па и нема). Се скара во старт со Александра, мислам дека одвај чекаше момент за да се тури, а испадна уличарка. Потоа пак имаше таков испад.

Драгана - Многу поинакво мислење имав за неа. Сега кога ја гледам во вакво издание ја гледам колку е искомплексирана (ја, само ја), незадоволна со желба за центар пажња, нема знаење за пеењето (нејзе сите и се за пуштање), преоскудно облечена за нејзини години и дебелина.

Зорица - Од забегана и напорна, до некогаш коректна. Зорица, секогаш во нејзин стил. Лесно кој може да поднесе таква жена.

Александра - Жена на место, одличен показател дека и покриена од глава до пети можеш да изгледаш згодно, секси и убаво. Не треска глупости, не паѓа на ниско ниво ко другиве. И преочигледно дека местото не и е тука.

Шабан - Очекував повеќе од него. Ми се допаѓа што е воглавно коректен, не галами многу, ама има и доста пропусти околу самото пеење на кандидатите (кои кај Харис никогаш ги немало за споредба).
    И штета што е само еден маж. Требало да направат баланс.

Некако не ми е тоа-тоа што беше самово шоу. Со старото жири беше многу поквалитетно, поинтересно, на повисоко ниво. А, Цеца како Цеца навистина ми е незаменлива од жениве. Каква и да е.

11. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    Каде ги гледате? Нели заради забраната кај нас не може да се емитува?

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Вчера ги начекав со новата постава жири, и оставив да видам што ќе коментираат.
    Онаа Драгана на сите пари што ги има, значи таква сељанчура ми е и ефтина, бош, неможам да ви опишам.
    Дара простоќа во движење.
    Останативе ај, онака, ок се.
    Сега приметив пејат по две песни ама народњачки се и двете. Предходно пееја една забавњачка една народњачка :D