Во ист ден возач нападнал жена и контролори нападнале дете. поточно го газеле под нозе. пак вработувајте со врски...
Под хитно да се укине бесплатниот превоз за пензионерите.Вакво безобразие немам видено, преку глава ми се.Прашање на ден е кога цела нервоза ќе ја истурам врз некој баба или дедо.
Судам бидејќи секој ден слушам како ние младите сме биле безобразни, невоспитани, без осет..значи МЛАДИТЕ не конкретно. Епа да ме извинат.Секој ден ме буткаат, се држат за мене, ранецот ми го тегнат, се понашаат за да седнат. Па кажи ми да се поттргнам ќе се тргнам, кажи дека сакаш да седнеш ќе ти станам ако сум океј. Една жена прееска ми се улета ми вика аа ти сакаш местото да ми го фатиш.А таа до гради ми е не ја ни приметив.Што е најтрагично не ни планирав да седнам. Ми кашлаат во лице, ме буткаат. Ќутам цело време и само превртувам очи па и за тоа ми зборат позади грб.Мислат не можам ремпере да ги направам.
Да да да го буткам и да завршам сп торба напикана во уста. Не реков да ги снема не ми го врти зборовите, реков да им се УКИНЕ БЕСПЛАТНИОТ ПРЕВОЗ.Да нема рашетавање без врска туку по потреба да се качуваат во бус.Така е подобро и за нив (нели бидејќи се старо, истоштени посебни и свети) и за нас другите (кои сме безобразни, невоспитани, безчувствителни)
Треба ли сеа да ги обновуваме слободните за студенти што се пошто пишува дека ми важи до 31.12.2018 или? А сега ја извадив во октомври
Здраво. Знаете ли дали може да се продолжи картичката за бесплатно возење за студенти крајов на Декември ?
Куцана потврда за редовен студент од Студентски Прашања и индекс за продолжување.А,ако некој сака да вади нова картица,треба да плати и 200 денари.
Кај мене на факултет сеуште немаат објавено до која дата ќе треба да се завери зимскиот семестар, сигурно нема ни да објават неделава и како сега да ја продолжам слободната?