Е, па супер. Значи можело... Секакви работат. Иако нема врска, јули беше, ја секако од октомври нова студентска карта земав ама 2-3пати ја надополнив неперсонализираната шо ја купив во тој период...
Персонализираната "Скопска" за средношколците после 4 година средно не важи, што значи дека не може да се надополнува со било каков друг продукт, автоматски станува неважечка. Затоа @Dream-Girl не си можела да ја надополниш.
Па, да и јас така знаев по логика некоја ама еве тука ме збунија. @marija305 мислев дека била матурантка и она, па затоа, дека пиша летово ја надополнувала.
кај рамстор во ценрар ,знае ли некој да ми објасникај точно се наоѓа ...од ЈСП вакво за продолжување на картичката?
Веројатно мислиш на центар за персонализација? Не е баш кај Рамстор, па и е Во Градски ѕид, во просториите на ЈСП Турс, на три чекора од Корзо кафичот
mi stigna poraka deka uslugata za plakjanje na bileti za vozenje e dostapna samo za post-pejd mobilni korisnici na Vip dali znaes za pripejd kako e i dali postoi opcija??
Не знам за сигурно, ама оди најдобро пријави во ЈСП и тие ќе ти кажат дали треба уште нешто, освен што ќе треба пак истата процедура како за вадење нова (Потврда за редовен студент, индекс на увид, да те сликаат и да си платиш 200 денари)
На страната на факултетот пишува дека летен семестар околу средина на фебруари ќе се запишува, не се сеќавам за предходната како беше, ама сега за слободна ќе морам да чекам да го запишам па тек тогаш да извадам слободна??
Сигурна си? Дека само запишан ми е, не ми е ни заверен и тоа е покасно за заверка , мислам порано не беше вака касно, ако може со запишан ќе идам уште утре
Со кој автобус од ајде, Југоодрво се оди до Поликлиника Чаир. Знам дека е 9ка или има и некој друг? И, на која станица треба да се сибнам? Благодарам
Ако е од Југодрво тогаш е само 9ка. А ако идеш од др станици ги има повеќе. Најблиску ти е станицата Јајапаша во Чаир до Поликлиника
Исто на Јајапаша. Со било кој автобус можеш таму. Имаш и од Веро автобуси исто. А од Рекорд можеш и со 59ка.