Кај Веро џамбо можеш да ги чекаш 58, 70, 41, 67 за накај Кисела вода, на Зелен пазар или Рекорд можеш да ги чекаш 4ка, 41а, од кај Холидеј ин имаш 16ка што оди накај Кисела вода ама ќе имаш пешки за одење бидејќи таа оди накај Пржино, исто имаш и 24ка, ама зависи каде сакаш да одиш, за кај општината не ти одговара 24ка и 16ка.
Дали сѐ уште има опција за купување картичка со 10 возења за 250 денари и дали ако ја купам сега ќе ми важи до 30ти септември или кога сакам може да ја искористам?
Феминки до кога треба да се продолжат јсп студентските картички? Денес кога ја куцнав како да ми пишуваше нешто во смисла дека е истечена, ама јас мислам дека до крајот на годинава можеше нели
ЈСП да олабават малку со рекламите на двокатните автобуси. Јас ретко се качувам горе, пошо ме мрзи, ама бар да бидат малку провидни стаклата не е на одмет. Во гужва, буквално не се гледа ни кај си, ни кај треба да се симнеш, а згора на сè не функционираат инфо таблите за автобуски станици во повеќето автобуси. Лапајте пари на друг начин. И под начин не мислам на поскапување на билетите.
Zdr znae nekoj, kako mozam da platam od telefon na telekom summ , dur ne dobieme studentskii bileti ? Fala odnapred itno e
Da ama pred toa izgleda trebalo da vrtam na telekom da mi dozvolat izgleda takva opcija ajde ke vidam sepak fala ..
Moze ne e za ovde prasanjevo no da mi kazete karta za voz dali moze da kupam na den na poaganje, pred trgnuvanje ili treba den pred toa?