Мејлот е навистина пратен. Има известување и на страната на ЈСП. Од таа причина утрово беа повлечени автобусите. Ама не е пронајдена бомба. Така да е лажна дојава. Жалосно какви профили на личности не возат и на какви им доверуваме живот секојдневно.
Баш така, шубе ми е сеа да се качам, уште па пишал се дрогирам и гледам мали деца на работа... Страшно
А утре дали ќе има превоз? Последно шо прочитав, се уште не се договориле за платите во советот на граф Скопје и наводно немало да возат.
Јас сега прочитав последно известување од пред 5 мин дека е донесена одлука до 21 најдоцна до 12 да има прераспределба на пари од буџет. И тоа го сфатив како да се договориле дека ќе бидат исплатени. Ама официјално од синдикатите нема ништо.
Ауу лелеел Кој сѐ нѐ вози Господе Боже Заглавеници на дрога и уште кузнае што. Овој за у Бардовци е бе.Или нека дое да му кажам јас кој треба да умре. Ти психопатот ненормален
Па колку што знам се фаќа врски за да ги примат, се даваат бајаги пари ако немаше кој да вози немаше да е тепачки у партии