Итно ми треба инфо, некој да не знае 23ка дали има сабајле работни денови околу 7h и околу 17h и колку време се чека? Воопшто не ми е сигурно да тргнам негде да одам со автобус нит се знае дали има ни ништо.
И не треба да се ослонуваш на овие линии. Немаат ред, денес може да ја има а утре не. Не е точен редоследот на апликацијата.
За целата неорганизираност барајте вина во Град Скопје. Да го ставам на страна тоа што има двосменски и тросменски. Исклучувањето и симнувањето на станици пред последната и префрлувањето од една на друга линија не се по волја на шоферите. Се случува одеднаш проблем со автобусот или има недостиг на автобуси на некоја линија. Шоферите прават што ќе им се рече.Гневот не го насочувајте накај нив, туку накај раководството на ЈСП и Градот.
Од вести по интернет што ги прочитав а не сум сигурна дали се точни, ќе ги пуштиле од почетокот на нареден месец.
Дали некој од студентите имал проблем при издавање на студентска слободна картичка доколку слушал помалку од 4 предмети? Пример ако слушаш само 2, и како сте пристапиле? Всушност освен потврда за редовен студент други регулативи нема, од кај го имаат извадено они ова?
дали имаш запишано и дипломски труд? јас во последниот семестар имав 3 предмета и димпломска запишано и ми рекоа чим си блиску до дипломирање не ти следува и се бунев ама џабе
На другарка и рекоа барем 3 предмети дека мора да има запишано и си допиша еден во индекс за слободна (ова пред 2 год беше). Јас би ти рекла има повеќе места за продолжување слободни, оди на друго место и веројатно ќе се најде некој што не се замара мн и ќе ти ја продолжи
Дали некој плаќа со електронската апликација Скопска и дали функционира? Јас сега ја симнав зашто мислам ќе ми биде подобра опција зашто телефонот постојано е со мене. Па да прашам дали е функционална?
Dodaj povekje predmeti posle izbrisi so korektor..... Oni beztoa neznat ni koj fax ni kako odat rabotite samo kazuvat. Cim imam potvrda za redoven imam pravo i za skopska.
Купи си од книжара пиши бриши пенкало, нема да имаш ни траги од коректор ни шкртаници и допиши си уште неколку Предмета
Дали има рок за продолжување на студентските билети (на пр. во февруари веќе да неможам ја продолжам)? Бидејќи не сум во Скопје периодов дали може понатака да ја обновам?
не се секирај,нема врска кога одиш,се дури имаш потврда и запишан семестар,само глеј да не те фати јуни јули,коа нема предавања па да ти мрчат нешто тетките