Сега гледам си цитирала. Инаку не, воопшто неќе. Ама на припејд сум јас, изгледа до тоа е. Јас вака вторпат не плаќам. Може ми е последното возење. Шоферот треба да си каже на контролорот.
му имаат на некој пишано казна? денес ми пишаа прв пат, другарка ми вика требало да покажам индекс или легитимација и немало да ми пишат, ама не се сетив. И ми рече, нема да ти стигне ништо скини си ја. Ама друга другарка, поодамна, од извршител ја однесоа. Неќам за 1000 денари да се расправам.
Nemav.. A odma mi pobara licna karta. Mu kazav skrsena mi e, ke izvadam nova A edno devojce, ne go sfativ ne bese nas, neso i vikase indeks, foto, drugo ne sfativ, i mene me izvadija kazna da mi pisat, ona ne znam so naprai.. Ke odam denes vo JSP, ama so da im kazam? Deka sum imala a ne mi pobarae? Mene studentskata sekogas mi sedi u novcanik, ama i jas glupa, ne mi tekna da mu pokazam, mislev ke sfati deka sum student…
Здраво дали можаж да платам билет од постпејд број А1 и дали дополнинтелно ќе ми стигне на сметка за наплата или не ? Што значи лимитот за купување на билет е до 1800 денари?
Od koga ke zapocnat privatnite da vozat? I za niv koj ke napravi red dali 9 19 20 liniite ke se pocesti?
Знае некој што се дешава со 41А ја чекав во 12:50 кај клинички воопшто не дојде, а ја пишеше на распоредот
Да ќе ти стигне во фактурата како дополнителни услуги. А,лимитот од 1800 денари значи дека максимум што можеш да купуваш билети се 45 по цена од 40 денари. После тоа нема да можеш да плаќаш тој месец од истиот телефонски број.
Jsp dno nema busevi nikako srma neka im e duri na telefon te karat demek pominuvat, a satipol cekame ne sme kjori gledame deka nema. Dali nekoj znae privatnite dali ke vozat i od koga?
Абе безобразни се Автобуси некад нема ни за лек Дремеш, чмаеш, се надеваш. Па на ова поскапување, не се исплати да се возикаме лево десно со такси. Некои зависат од тие автобуси не знам шо не им е јасно. Кој ќар од идење на работа, ако пукаат 1/3 плата на такси