Мислите треба да превземеме нешто во врска со доцнењето на автобусите, и со фактот што нема редовен распоред!!!! Сите сме засегнати од оваа ситуација, а ние спиеме!! Да бевме во Парис досега милиони протести ќе имаше. Не доликува ни на село, а камоли на главен град!!! Данела си постира за синот матурант??? Срам да и е!!!
На страната на ЈСП пишува дека може да се извади тримесечен билет за сите линии за 4500. Дали ова уште важи? И дали има некои извадено?
точен е ценовникот на страната,само еднаш тримесечн сум извадила,најчесто за еден вадам,ама цените се тие.
Повлечени парите но го нема билетот на апликацијата скопска.. му се има случено на некој, што направивте? Ги нема ни во кредит
И тука баш се пишуваше за ова, сврти некоја страница наназад. Имаше некој мејл оставено на нивната официјална страна.
Zdravo, denes koga odev da ja prodolzam studentskata karta mi pisaa kazna iako so sebe nosev i povtrda i indeks..Kaznata sto mi ja pisaa bese 1000denari, dali e toa po novo zatoa sto znam bese 600den prethodno.Isto taka dali samo vo banka treba da se plati ili treba i da se odnese vo jsp nekakva potvrda deka e platena kaznata?
Пошо си студент. Мислам дека со индексот и со продолжена слободна треба да одиш до ЈСП. На некои колеги така им ја поништија казната. Ама ако е некој поупатен нека каже
Za ponistuvanje treba da se odi vo glavnata zgrada na jsp ili moze i vo malite centrali kade so se vadat studentski karticki?
здраво, денес ми влезе инспекција и пишуваше дека скопската картичка за студенти е неважешка, а ја имам обновено. Причината беше дека наводно сме имале одмор од факултетот?!?!?! А траат испитна и колоквиумска. Дали ви се случува ова тие што имате студентска? До која е тој "одмор"???
ЈСП централата кај градски ѕид не работи, пишува има во ГТЦ и на постројка кај градежен знае ли некој работат ли овие и каде точно се наоѓаат?
Таа кај градежен не е на самата автобуска, туку подоле. Поточно... Ако си свртена со лице спрема факултетот, ќе одиш од лева страна по патеката. Ама мислам дека работи до 13 саат.