Со кој автобус можам да отидам од бит пазар до поликлиника Неуромедика?Како што гледав 9ка оди натаму, ама од која страна да се качам, би требало од страната на битпазар ,така? Каде да слезам?Може ли некој да ми објасни не сум од скопје?
9ката оди ама не застанува баш пред Неуромедика, кај Рамстор ќе се симнеш или една постојка пред тоа, и имаш 10тина минути пеш. Од страната од Битпазар треба да се качиш.
Возеше,возеше,бев јас вчера. Инаку видов на една страна дека некогаш не возеле за викенд,па викам да си прашам јас
здраво, треба утре да одам до бутел 1, некаде кај гробиштата, со кој автобус можам да одам од центар и од кое место? мислам дека според страната треба да фатам 59 од соборна /рекорд/мнт/мавровка? или 47 ( и 47 а п), но таа рута не ми е јасна, иако оди на повеќе места во бутел
zdravo koj avtobus odi do Cair (poliklinika Cair) i dali i privatni avtobusi odat isto do tamu? dali moze da se izvadi karticka samo za 10 vozenja i kolku chini? Fala
Можеш преку апликацијата да си купиш билет, така нема да мораш да одиш картичка да купуваш која мислам дека се доплаќаше 150 денари и беше со две гратис возења на неа.. Иначе можеш, ќе платиш за картичката со две гратис возења и плус 250 денари за 10 возења.. 9ка оди.
Можеш да купиш картичка. Се плаќа 150 денари. Има 2 возења гратис. Билет од 10 возења е 250 денари. Тие возења важат 15 дена. Ако сакаш со неограничен рок, ќе платиш 350 денари. Да знаеш дека златната картичка е само за градски линии.
Dali vo avtobus mozam da kupam bilet pri sekoe vozenje ili samo moze da kupam vo nekoi od prodaznite mesta na JSP? ne sum od sk pa ako moze nekoj da mi kazhe
Дали за казна плаќање мора да се напише дознака за што е? Ја платив од телефон заборавив дознака да напишам